• Новинка
Смесители Външен Кран Кран за Пералня Двойно От Неръждаема Стомана Двойно Градински Кран Стенен Смесител за Въже и Мивки за Тераси, Матиран C (Цвят: Матиран C)

Смесители Външен Кран Кран за Пералня Двойно От Неръждаема Стомана Двойно Градински Кран Стенен Смесител за Въже и Мивки за

BGN 1.67
Налично
Налично

Смесители за мивка в банята и резервни частиДвойна дръжка и двойно управление, независим съобщение на вода, позволяват свързване на два различни устройства едновременно, спестяване на дисково място и в същото време да спестите време и пространство.Двоен ключ, гладка въртяща се дръжка, лесен за използване, керамични жило на вентила, след като десетки хиляди тестове ключове, не капе, барботьор, защита от пръски.Тип : кран с 2 мундштуками.Размерът на входния и изходния винт : G1/2. Приложимо маркуч размер : G1 /2. Кран е изработена от неръждаема стомана 304.Процесът на нанасяне върху повърхността, антикоррозийный, антикоррозийный, пълномаслено корнизи, лесни за почистване, е трайна.Смесители за мивка в банята и части за тях Наименование на продукта Смесител за вграждане-пералня машина двойна Материал : неръждаема стомана 304 Макара : керамична макара на присъединителния Размер на отвора : G1/2 Обработка на повърхността : топла и студена : само на студено Сценарий за използване на : градини, дворове, тераси, басейни за измиване на подови настилки, бани, кухни, гаражи, складове и други места.Характеристики : 1. Маркуч G1/2 може да се свърже. Ключа е бърз превключвател, който може удобно и бързо да управляват потока на водата. Выпускное отвор на крана може да се свържете с вода тръба на пералната машина.Цялото оборудване, необходимо е включено в комплекта на доставката.Лесно можете да го зададете за няколко минути. Поради ръчно измерване може да бъде отклонение от 0-2 виж Благодарим ви за разбирането. Поради различни настройки на монитора действителният цвят може да се различават малко от изображението.Действително продукт е от решаващо значение.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор.

Подробности

Подобни продукти в категория