• Новинка
5 БР. Зажимная Клемма за линия тел блок, Скоби За Оборудване За електродъгово заваряване, Набор от Конектори за кабели Spl Быстроразъемный Гъвкав Твърд Кабелен Конек?

5 БР. Зажимная Клемма за линия тел блок, Скоби За Оборудване За електродъгово заваряване, Набор от Конектори за кабели Spl Быстроразъемный

BGN 1.00
Налично
Налично

[Свързване на няколко комплекти проводници] Зажимная клемма за линия тел блок с двустранна гайки и 4 различни портове за свързване на няколко комплекти проводници, което освобождава много място и времеВ тази серия са предвидени различни видове пристанища 2/3/4/5. [Качествен материал на корпуса] Корпус на съединител е изработен от висококачествен изолационен материал, за PC, който притежава предимствата на дълъг живот, устойчивост на корозия, с висока устойчивост на топлина и устойчивост на стареене. [Функция за защита от течове] Зажимная клемма за линия тел блок има функция за защита от течове, която може ефективно да предотврати изтичане на информация и е сигурна и надеждна. [Лесна за употреба] Зажимная клемма за линия тел блок е лесен за използване, а за свързване не са необходими инструменти.Можете да вмъкнете тел, като щракнете върху оранжевия дръжката на ръка до 90°. [Характеристики конектор] Жак клеми block технологична изработен от электролитической мед, луженой за да се предотврати окисляването и осигуряване на добра електрическа проводимост.Параметри : Тип на продукта : Скоба за линия тел блок Приложимо проводник : Гъвкав проводник, твърд тел : 0,08-4,0 mm2 Номинално напрежение : 250 / 4 kv Номинален ток : 32 A Номинална мощност : 7 кВт Материал изделия : Корпус : огнеупорна Вътрешна PC : PA Отводная планк : Електролитно мед (луженая на повърхността) Пружина : никел-хромовая легированная стомана Определяне : съединител за кабели Осъществяване Списък : 5 x Скоба за линия тел блок.

Подробности

Подобни продукти в категория