• Новинка
3 БР. Маркери за Изгаряне на Дървото Дръжка за Изгаряне на Дървото Маркери за Изгаряне на Дървото Комплекти за Изгаряне на дървото За Възрастни Писалка за рисуване ?

3 БР. Маркери за Изгаряне на Дървото Дръжка за Изгаряне на Дървото Маркери за Изгаряне на Дървото Комплекти за Изгаряне на дървото

BGN 2.67
Налично
Налично

?【Изгаряне на дървесината е по-лесно】 Ако търсите сигурен начин да изпълнят своите проекти за изгаряне на дървесина, този маркер е идеално за васДръжка за изгаряне ви позволява лесно да създавате точни и сложни рисунки, които биха били възпрепятствани при използване на стандартен инструмент за изгаряне на дървесина.В сравнение с други инструменти за записване това е най-сигурният вариант, който ще изпълнява работата си в най-кратки срокове. ?【Инструкции за употреба】не са токсични химични вещества, съдържащи се в този маркере, се активират отопление.Първо просто подготовка на повърхността на дърво, шкурка, разклатете маркера.След това нарисувай своята рисунка или с помощта на шаблон, или свободната си ръка, затопля с помощта на топлинен пистолет или друг източник на топлина (по-460 F °).Накрая, нанесете облицовки от дърво, за да се запечата и защита на вашия дизайн. ?【Изкуство и интереси】Ако обичате ръкоделие и търси някакви нови проекти, да се заемат, опитайте печене върху дърво с помощта на този полезен инструмент.Това не е хлъзгав.Използвайте този иновативен маркер, за да направи искрен домашно приготвени подаръци за всеки повод. ?【Подходящ за проекти направи си Сам】Дърво дръжка за изгаряне работи от дърво, предназначени за повечето любители на дърво.Използвайте този маркер за всички ваши смешни домашни проекти.Използвайте ги за производство на индивидуални каботажните като сватбен подарък, за изгаряне на художествен модел на дъска за рязане или дори за оформяне на надписи в провинциален стил за вашия дом.Можете да лесно да се направи проект за изгаряне на дървесина у дома и да го споделите със своите приятели.Те определено ще бъдат изненадани и това им хареса. ?【Страхотни подаръци】 Идеален подаръчен комплект за цялото семейство, приятели и роднини!От деца до възрастни, всеки може да се наслади на проекти, които създава у дома.Дърво дръжка за изгаряне работи от дърво, предназначени за повечето любители на дърво.

Подробности

Подобни продукти в категория