• Новинка
Lydia's Deal 4 Опаковки Куки за Хавлии за Баня, Матиран Черен Кука за Роба от Неръждаема Стомана, Модерен Стенен монтаж Кука, Държач за Баня, Кухня, Гараж, Хотел, монтиран н?

Lydia's Deal 4 Опаковки Куки за Хавлии за Баня, Матиран Черен Кука за Роба от Неръждаема Стомана, Модерен Стенен монтаж Кука, Държач

BGN 5.33
Налично
Налично

Материал : Неръждаема стоманаЦвят : Матово черно.Начин на инсталация : Вита инсталация.Изработен е от неръждаема стомана, която осигурява дълготрайност и надеждност.Матово черни куки за кърпи помагат да се намали броят на пръстови отпечатъци и петна и са идеални за други теми декор, като придава на вашия дом, модерен вид.Изработен от висококачествена неръждаема стомана за защита от ръжда, осигурявайки дълготрайност.Гладка повърхност : на тях може да се закача за нещо, например, кърпи за душ, халат, палто, риза, и така нататък.Този монтиране на куката за кърпи отлично предпазва от корозия.Идеален за кухня, баня, душ на открито, офис, сутерен, две спални, перално помещение, всекидневна и т. [Дизайн в изчистен стил] : Черен куката за кърпи, изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Матово черни куки за хавлии за баня с трайно дълга права дръжка, заканчивающейся перфектни завои.Стилни черни стенни куки, красив и модерен, подходящи за вашата спалня, баня, кухня и офис. [Матово черно покритие] : Матово черно покритие от неръждаема стомана, без остри ръбове, сигурно затвори халат за баня, кърпи за баня, панталон и риза или други неща.Съвместима с вашия модерен дизайн баня и произведен така, че да устои на корозия и надраскване. [Лесна инсталация] : Този на куката за кърпи в банята е много лесен за инсталиране, идва с всички крепежни винтове, аксесоари и ръководството за инсталиране.Винтовете са скрити, което е идеално за баня и кухня. [Водоустойчива и неръждаем] : Матово черни куки за кърпи са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, водоустойчив и не са податливи на корозия, не е нужно да се притеснявате за това, че куки за кърпи ще паднат или заржавеют след нахлуване на вода.Подходящ за всички стени и дърво, здрав и издръжлив, носеща способност на 16 паунда. [Широко приложение] : Тези матови черни куки за кърпи за баня са идеални за закачане на халати, кърпи, шапки, кепок, чанти, портмонета, облекла, палта, ключове, кухненски прибори, зъби и т. Това черно на куката за кърпи просто е необходим за един дом, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите пространство, да поддържа ред в стаята!. [Дизайн в изчистен стил] : Черен куката за кърпи, изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Матово черни куки за хавлии за баня с трайно дълга права дръжка, заканчивающейся перфектни завои.Стилни черни стенни куки, красив и модерен, подходящи за вашата спалня, баня, кухня и офис.

Подробности

Подобни продукти в категория