• Новинка
SLATIOM Грижи за домашни любимци, Стоки за Котки Къщичка за Котки Стоки за Домашни Любимци Кучето Легло Мат Възглавници Коте Котка (Цвят: A, Размер: 80 см)

SLATIOM Грижи за домашни любимци, Стоки за Котки Къщичка за Котки Стоки за Домашни Любимци Кучето Легло Мат Възглавници Коте Котка (Цвят:

BGN 144.49
Налично
Налично

МЕКИ НА ПИПАНЕ, УДОБНА И ПРИЯТНА ЗА КОЖАТАДВОЕН ПЪЛНЕЖ ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН ПАМУК.МАТЕРИАЛ от КАШМИР АГНЕ.Тъкан, която е боядисана памучна пряжей. Нескользящее И влагостойкое дъното. Меки на пипане, удобна И приятна за кожата двоен пълнеж от полипропилен памук, овце вълнен материал, плат, боядисана памучна пряжей, нескользящее И влагостойкое дъното [ИМЕ] Легла за домашни любимци [МАТЕРИАЛ] от вълна от овце [ЦВЯТ] 4 цвята [размер] 40 см/50 см/60 см/80 виж Топли съвети : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.2, дължащи се На различни методи на измерване, моля, се допуска отклонение 0-2 виж Подходящи за домашни котки, кучета и зайци.

Подробности

Подобни продукти в категория