• Новинка
LIANAIzj Настолна Поставка За лаптоп, таблет, Телефон, Сгъваема Тенис на Притежателя, Регулируема Стойка, Преносима Настолна Поставка за таблет (Бял цвят)

LIANAIzj Настолна Поставка За лаптоп, таблет, Телефон, Сгъваема Тенис на Притежателя, Регулируема Стойка, Преносима Настолна

BGN 2.00
Налично
Налично

Поставка за лаптоп е изработена от алуминиева сплав и достатъчно е трайнаМека гумена тампон е предназначена за защита на вашия лаптоп от надраскване или подхлъзване. ✔13 нива на регулиране на височината и ъгъла на наклона.Свободно регулирайте в съответствие с вашите собствени удобен ъгъл на наклона, нужди в различните ъгли на наклон, подобряване на навиците седне. ✔В долната и поддържащи части подложки се използват силиконови нескользящие накладки, които плъзгане на лаптопа и да повреди устройството. ✔ Стабилна обтегач, здраво застегивается, не е лесно да се плъзга по-здрава носеща способност; двойна триъгълна поддържаща конструкция е по-стабилна. ✔ Прост дизайн, складное съхранение, лесно да се съхранява в чантата, лесни за носене.Поставка за лаптоп е изработена от алуминиева сплав и достатъчно е трайна.Мека гумена тампон е предназначена за защита на вашия лаптоп от надраскване или подхлъзване. ✔13 нива на регулиране на височината и ъгъла на наклона.Свободно регулирайте в съответствие с вашите собствени удобен ъгъл на наклона, нужди в различните ъгли на наклон, подобряване на навиците седне. ✔В долната и поддържащи части подложки се използват силиконови нескользящие накладки, които плъзгане на лаптопа и да повреди устройството. ✔ Стабилна обтегач, здраво застегивается, не е лесно да се плъзга по-здрава носеща способност; двойна триъгълна поддържаща конструкция е по-стабилна. ✔ Прост дизайн, складное съхранение, лесно да се съхранява в чантата, лесни за носене.Име на продукта : стойка за таблет за лаптоп Материал изделия : ABS + силиконова подплата Цвят на продукта : черен, розов, бял (опция) Обхват : лаптопи, таблети, мобилни телефоныразмер изделия : 28.6 См нето Тегло на продукта : 91,2 Бележки : поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!Поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-2 виж 1 скоба.

Подробности

Подобни продукти в категория