• Новинка
Универсална настолна поставка за телевизор – Размер на екрана 32-65 - LCD /LED/плазмени /OLED/QLED телевизори – Завой на 90 ° и наклон 15 ° - Регулируеми по височина – Максималн?

Универсална настолна поставка за телевизор – Размер на екрана 32-65 - LCD /LED/плазмени /OLED/QLED телевизори – Завой на 90 ° и наклон 15 °

BGN 59.60
Налично
Налично

УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ : Подходящ за всички видове телевизори с размери от 32 "до 65" и тегло до 40 кг Размери VESA от 200x100 до 400x400. ЗАДАЙТЕ телевизор Е на НИВОТО на очите : регулирайте височината на телевизора в 5 различни позиции, като се гарантира, че телевизорът винаги ще бъде на нивото на очите за по-удобно гледане на телевизия. ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ За ОПТИМАЛНА СТАБИЛНОСТ : Тази маса е изработена от висококачествен материал и има стабилна основа, защитена от прах и пръстови отпечатъци, осигуряваща стабилност и устойчивост на надраскване.ГЛЕДАНЕТО на телевизия под РАЗЛИЧНИ ЪГЛИ : Можете да комфорта регулирате ъгъла на телевизора до 90 ° по хоризонтала и до 15 ° вертикално.Наклонете и завъртете tv, запазвайки при това модерен външен вид.ЛЕСЕН за монтиране : Всички монтажни материали, доставени заедно с този лесен за монтаж на плота, което улеснява инсталацията.Освен това, комплектът включва кратко ръководство за настройка.УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ : Подходящ за всички видове телевизори с размери от 32 "до 65" и тегло до 40 кг. Размери VESA от 200x100 до 400x400. ЗАДАЙТЕ телевизор Е на НИВОТО на очите : регулирайте височината на телевизора в 5 различни позиции, като се гарантира, че телевизорът винаги ще бъде на нивото на очите за по-удобно гледане на телевизия. ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ За ОПТИМАЛНА СТАБИЛНОСТ : Тази маса е изработена от висококачествен материал и има стабилна основа, защитена от прах и пръстови отпечатъци, осигуряваща стабилност и устойчивост на надраскване.ГЛЕДАНЕТО на телевизия под РАЗЛИЧНИ ЪГЛИ : Можете да комфорта регулирате ъгъла на телевизора до 90 ° по хоризонтала и до 15 ° вертикално.Наклонете и завъртете tv, запазвайки при това модерен външен вид.ЛЕСЕН за монтиране : Всички монтажни материали, доставени заедно с този лесен за монтаж на плота, което улеснява инсталацията.Освен това, комплектът включва кратко ръководство за настройка.

Подробности

Подобни продукти в категория