• Новинка
Грунд За грим на лицето,PHOERA Face Foundation Primer Makeup,Грунд за лице за грим, Устойчива Хидратиращ Разглаживающая Изолирано Овлажняващ база под Грим, Без масло, С Ефект на Мат?

Грунд За грим на лицето,PHOERA Face Foundation Primer Makeup,Грунд за лице за грим, Устойчива Хидратиращ Разглаживающая Изолирано Овлажняващ

BGN 2.67
Налично
Налично

【Защита на кожата】 Образува защитен филм върху повърхността на кожата, изолира козметика, ефективно защитава кожата, намалява въздействието на ултравиолетови лъчи и предпазва от увреждане на грим, безопасни съставки, обезцветени и безвкусни 【Мини размер】 Всяка бутилка обем около 0,20 грама, малък размер, удобен за переноске и е най-добрият избор за бизнес пътувания. 【Устойчив грим】 Преди да нанесете основа дайте грунд за лице абсорбира в кожата, за грим успя да издържи няколко часа. 【Всички матирано】 Ефективно абсорбира блясък и запазва матирано покритие. 【Хидратация и работят им магия от изглажда】 Разглаживающий и хидратиращ, той има овлажняващ ефект, което прави грима по-влажен и по-послушни. 【Защита на кожата】 Образува защитен филм върху повърхността на кожата, изолира козметика, ефективно защитава кожата, намалява въздействието на ултравиолетови лъчи и предпазва от увреждане на грим, безопасни съставки, обезцветени и безвкусни. 【Мини размер】 Всяка бутилка обем около 0,20 грама, малък размер, удобен за переноске и е най-добрият избор за бизнес пътувания. 【Устойчив грим】 Преди да нанесете основа дайте грунд за лице абсорбира в кожата, за грим успя да издържи няколко часа. 【Всички матирано】 Ефективно абсорбира блясък и запазва матирано покритие. 【Хидратация и работят им магия от изглажда】 Разглаживающий и хидратиращ, той има овлажняващ ефект, което прави грима по-влажен и по-послушни.

Подробности

Подобни продукти в категория