• Новинка
1200 бр. Прозрачни Гъвкави еластични ленти за Коса (по-Големи, по-Дебели) с гумени ленти, Нож за коса, Дразнящая Четка, Гребен за Коса, Регионални Четка, Фиби, във формат?

1200 бр. Прозрачни Гъвкави еластични ленти за Коса (по-Големи, по-Дебели) с гумени ленти, Нож за коса, Дразнящая Четка, Гребен

BGN 4.62
Налично
Налично

【Предпоставка включва】 1200 бр мини-гумени ленти за коса (по-големи, по-дебели), 2 дъвка за каучук, 2 инструмента за плетене на косата Топси Tail. 1x Дразнящая четка, 1x Гребен за коса, 1x Регионални четка, 4x фиби, във формата на птицечовка, 2x щипки за коса от кожа на алигатор. 【Ластикът за коса】 С помощта на този инструмент можете лесно да се разделят на дъвка от косата.Не е нужно да се притеснявате за това, че на дъвка дръпнете или да навреди на косата ви, а средство за облекчаване на венците може да държите на голям площад, тя е много лесна за използване. 【Дъвка от материал TPU】 Добра еластичност, лесно се разтягат, не е лесно да се счупят.В сгънат вид около 30 мм, диаметър 20 мм, широчина 2 мм, дебелина 1 мм. 1200 гумени гумени ленти за коса, достатъчно за продължителна употреба, подходящи за най-различни прически и различна дължина на косата. 【Широко приложение】 Тези малки еластични гумени ленти за коса са подходящи за мъже, жени, бебета и деца за дълги, така и къси коси, къдрава коса, опашки, косичек, косичек със собствените си ръце, сватбени прически, ежедневни прически и други плетений от косата.Може да се използва в офис или промишлени цели. 【Топли уши】 Дъвка за еднократна употреба, при повторно използване всеки път, като се очаква, те стават малко повече, моля, не използвайте ги повторно, ако те отслабват дъвка.И можете да изберете подходящото количество за един път, в съответствие с вашите изисквания към густоте косата и ги затяжке; Например, ако имате гъста и дълга коса, най-добре е да използвате 2 или повече каучук едновременно.Моля, дръжте ги далеч от деца на възраст под 3 години, за да те не подавились и не глътна.

Подробности

Подобни продукти в категория