• Новинка
На фона на Ден на майката, 7x5 фута, Розово цвете, фон с любов във формата на сърце, Тортата е Ден на Майката, Украса за партита, Подпори за Фотобудки, Празнични аксесоа?

На фона на Ден на майката, 7x5 фута, Розово цвете, фон с любов във формата на сърце, Тортата е Ден на Майката, Украса за партита,

BGN 3.00
Налично
Налично

【Размер и цвят】 : 7x5 фута/ (84 "x 60"), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветовеНяма отражения или затихване. 【Материал премиум-клас】 : Този фон за снимки е направен от висококачествен винил материал, който е лек и лесен за носене. 【Широко приложение】 : Нашите сървърни банери са идеални за украса на празнични партита (детски душ, душ за младоженци, сватба, рожден ден, празник, кръщенета, абитуриентски бал, пенсиониране и т. Други видове приложения (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, украса на стаята и т. 【Идеални подаръци за партита 】 : Нашите декори са идеални за декорация на партита за Хелоуин, страхотен дизайн и ярки цветове ще привлекат вниманието на гостите, ще се създаде положителна атмосфера на вашето парти на Хелоуин и ще остави приятни спомени. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служи от сърце.Надявам се, вие ще получите задоволителен продукт, благодаря ви за подкрепата!. Параметри на продукта : 1. В комплекта са включени : фон x 1 2. Материал : тънък винил материал (не изчезва, в сгънат вид за доставка) 3. Размер на продукта : 7 (Ш) x 5 (В) фута /210x150 см 4. Тегло на опаковката : 400 г /0,75 Мз Приложение : Може да се използва за сватби, рождени дни, домашни декори, детски душове, булчински душове, на празничния фон, абитуриентски, Коледа и т., Или като тапети, гоблени, завеси, покривки, аксесоари за дома и т. Как да използвате : 1 : може да се поддържа с помощта на каботажните и скоби, защото на фона не е много тежък.Офис бутони, двустранен скоч също са добра идея. 2 : Когато стреля спазвайте определена дистанция.Използвайте задно осветяване, за да направите фона по-ярко. най-добрите резултати.Като премахване на гънките : Има два начина за отстраняване на проблема с гънки. Плътно завийте патрон, изчакайте около седмица, плисе ще изчезне 2.

Подробности

Подобни продукти в категория