• Новинка
DOITOOL 2 бр. Дръжка Врата на Плевнята, Мебелни Дръжки, Черна Дръжка Врата на Плевнята, Разтегателна Дръжка Врата Вградена Дръжка Прибиращ се Дръжка Врата на Бараката М?

DOITOOL 2 бр. Дръжка Врата на Плевнята, Мебелни Дръжки, Черна Дръжка Врата на Плевнята, Разтегателна Дръжка Врата Вградена Дръжка Прибиращ

BGN 8.00
Налично
Налично

желязоВРАТА копчето на БАРАКАТА - могат да бъдат монтирани на вътрешни или външни врати, както и на врати от различни материали, включително дърво или алуминий.ДРЪЖКИ за КУХНЕНСКИТЕ ШКАФОВЕ - Класическа дръжка и ергономичен дизайн - много удобен за хващане, подходящи за различни стилове на оформяне.ДРЪЖКИ на ГАРДЕРОБА - дръжка Врата на плевнята, достатъчно здрава, за да издържат по-голяма тежест.ДРЪЖКА на ШКАФА -висококачествена матова черна повърхност, анти - водене жив красотата на дръжката на вратата на бараката за години напред.ЧЕРНИ ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА шкафове - наистина устойчиви на ръжда, по-трайни, така че продължават да ви дълги години.Осъществяване Списък 2 x дръжка Особености - Класически дръжка и ергономичен дизайн - много удобен за хващане, подходящи за различни стилове на оформяне на дръжка плъзгаща се врата. - Завийте ги прави добре гравирани върху повърхността, тъй като той никога не е беля от обкова, каси за врати дръжки. -Размер : 15,00 х 2,50 х 3,50 см/5,89 х 0,98 x 1,38 инча Дръжка плъзгаща се врата на плевнята. - Материал : Висококачествена Желязна дръжка. - Цвят : Черен, Черна Тянущая дръжка. - Той е много лесен за използване, тъй като се изисква една стъпка, за да се отвори и една стъпка, за да затворите минималистичную дръжката на гардероба. - Дръжка врата на плевнята, достатъчно здрава, за да издържат по-голяма тежест на мебелна дръжка. - Висококачествена матова черна повърхност, анти - запази си дръжката на вратата на бараката за години напред красива издълбана дръжка.Информация за стоки, Обков за врати дръжки Търсите стоки на разумни цени?Търсите твърда, трайни и стабилна дръжка за отваряне на вратата на бараката, която може да изпълнява множество задачи?Ако това е така, нашите продукти ще станат най-добрия избор!Нашият професионален дръжка за издърпване и вълни затварящ вратата на плевнята, ще отговарят на вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория