• Новинка
Чанта-Переноска За дребни животни, Переноска За морско Свинче, Прозрачен Калъф За Хамстер, Чанта-Переноска За малки Животни, Птици, Зайци, Костенурки, Африкански Та?

Чанта-Переноска За дребни животни, Переноска За морско Свинче, Прозрачен Калъф За Хамстер, Чанта-Переноска За малки Животни, Птици,

BGN 39.89
Налично
Налично

【Перфектен размер】 Тази переноска размер 10 x 12 x 10 см и с тегло по-малко от 1 килограм е идеален за малки животни, като таралежи, хамстери, протеини, папагали, зайци и морски свинчетаМоля, обърнете внимание, че вредни гризачи могат да прогрызть всеки материал. 【Дизайн прозрачен прозорец】 Уникален дизайн прозрачен преден прозорец позволява на вашия домашен любимец внимателно да наблюдава заобикалящата го среда.Той е идеален за кратки пътувания до вашия ветеринарен лекар или други вылазок. 【Отлична вентилация】 Благодарение на трите големи вентиляционным дупки (диаметър 0,75 инча) отпред и две твърда пластмаса с мрежесто окошкам по стените на вашият пернат приятел ще се насладите на чист въздух. 【Удобни функции】Тази переноска за домашни любимци идва с подвижна стойка, която може лесно да се почистват на ръка или машинното начин.Переноску може да се сгъва с дебелина от само 2 инча и е на разположение в три цвята (зелен, черен и розов), в съответствие с предпочитанията на различните полове.За допълнително удобство може да се носи за горната дръжка или презрамка.Изработена от плат Оксфорд 600 D, тя е предназначена за дълъг живот. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ние подкрепяме нашия продукт и предлагаме гаранция от 1 година и безпроблемно връщане на парите в съответствие с политиката за връщане.Чанта за пренасяне на малки животни, Переноска За морско Свинче, Прозрачен Калъф За хамстер, Чанта За пренасяне на малки животни, птици, Зайци, Костенурки, Преносим чанта За пътуване в Африка ежике, Чанта за Носене на открито, Переноска За птици, Зайци, Морски Свинчета, Катерици, Модернизирани Преносими Пренасяне за морски свинчета.

Подробности

Подобни продукти в категория