• Новинка
10 Бр. Чаша за Хранене за птици, Хранилки за птичи клетки, Купи за хранене на птици, Купа за храна Папагали, Купи за Хранене на Папагали, Купа за вода в Клетка за птици, ?

10 Бр. Чаша за Хранене за птици, Хранилки за птичи клетки, Купи за хранене на птици, Купа за храна Папагали, Купи за Хранене на Папагали,

BGN 3.33
Налично
Налично

Изработен от качествена пластмаса, здрав Размер : диаметър 1,57 инча (4 см) височина 1,18 инча (3 см); Цвят : зелен.Лекотата на използване, дизайн прорезей позволява лесно да се мотае в клетка птица, което е удобно за хранене на домашни любимци.Широко се използва за съдове за храна и вода, отговарящи на вашите различни нужди.Подходящ за повечето папагали и други дребни птички и т., на Помещение и включва : 10 броя чаши за хранене на птици ● Изработен от качествена пластмаса, здрав.● Размер : диаметър 1,57 инча (4 см) височина 1,18 инча (3 см); Цвят : зелен ● Лесен за използване, дизайн прорезей позволява лесно да се мотае в клетка птица, удобно се хранят с домашни любимци.●Подходящ за повечето папагали, други малки птици, и т.● Обърнете внимание : 1. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Подробности

Подобни продукти в категория