• Новинка
Куче-терапевт в Тренировъчната найлон шлейке за кучета. За закупуване прилагат се 2 кучета за рефлексивной терапия на тренировъчни релсите. Моля, измерете вашето к?

Куче-терапевт в Тренировъчната найлон шлейке за кучета. За закупуване прилагат се 2 кучета за рефлексивной терапия на тренировъчни

BGN 2.67
Налично
Налично

2 Безплатни сменяеми светлоотразителни ивици, по една за всяка страна на колана 2 регулируеми лента за тип-топ и индивидуална кацане. D-образен пръстен на върха за закрепване на каишка или лична карта. Лек и дишащ материал с светоотражающей лента от всяка страна.Страничният быстросъемная обтегач позволява лесно се облича и го стреля. 2 Безплатни сменяеми светлоотразителни ивици, по една за всяка страна на колана. 2 регулируеми лента за тип-топ и индивидуална кацане. D-образен пръстен на върха за закрепване на каишка или лична карта. Лек и дишащ материал с светоотражающей лента от всяка страна.Страничният быстросъемная обтегач позволява лесно се облича и го стреля.Този колан е със светлоотразителни ивици от всяка страна на впрегне.Целият гърдите колан отразяваща, а цялата декорация колан светоотражающая за сигурността на вашето куче.Дръжка отгоре дава обработчику допълнителен контрол във всякакви ситуации.Той е изработен от здрав 2-инчов найлон.Долната страна е изработена от неопрен, която придава допълнителна здравина и предпазва от износване, както това правят някои материали.На върха на колан се намира на D-образен пръстен от неръждаема стомана, осигуряваща лесен достъп до вашия поводку.Цялата сбруя прошита двоен шев за даване на издръжливост при всякакви видове дейности.Два регулируеми колана осигуряват индивидуална кацане специално за вашето куче.2-инчов лесно защелкивающаяся обтегач прави този колан най-лесният в оборудван и бл.

Подробности

Подобни продукти в категория