• Новинка
Механична клавиатура Fogruaden 60%, Игрална Клавиатура 60%, с RGB подсветка, Мини Жични клавиатура 60% с червен ключ за преносими КОМПЮТРИ Win / Mac (син, червен ключ)

Механична клавиатура Fogruaden 60%, Игрална Клавиатура 60%, с RGB подсветка, Мини Жични клавиатура 60% с червен ключ за преносими

BGN 15.40
Налично
Налично

1 x USB Кабел-C 1 x Ръководство на потребителя. 1 x Механична клавиатура Fogruaden на 60% процента.Червен ключ - това е светлината на линеен превключвател.На геймърите се радвате плавни и отзивчиви усещания, както и факта, че за кликване върху тях не се изисква голяма сила.Това става особено важно за геймърите, които прекарват много време зад клавиатурата, тъй като намалява умората от набиране на текст.Клавиатура 60% е с размери около 11,4 * 3,9 инча.Това означава, че тя заема по-малко място в чантата си, което подобрява неговата преносимост.Лесно можете да го носите със себе си, заедно с вашия преносим компютър или други устройства.Тази механична клавиатура с научна конструкция капачки за ключове, поднимающейся по стълбите, осигурява максимален комфорт.Дръжте ръката си в най-естественото състояние, за да се сведе до минимум умората на ръцете след продължителна употреба и да се сведе до минимум броя на печатни грешки.Място вдясно също ще бъде достатъчно, за да се разположат на мишката по-близо до клавиатурата и "по-ергономичен ъгъл спрямо останалата част на тялото.Всички 61 ключ, за да не се застъпват.Това ви позволява точно да кликват на различни комбинации от клавиши, които са изключително полезни за конкурентни видео игри.Клавиатура OEM profile леко наклонена, за да се гарантира добро сцепление с вашата ръка.Като вылепленным, този OEM профила ви осигурява отличен комфорт при въвеждане на текст, независимо от това дали играете игри или печат, вие ще получите удовлетворение от използването на OEM-профил на клавиатурата.Висока скорост на трансфер, по-стабилна предаване. 59,05-инчов USB кабел Type-C, широко съвместим с устройства, КОМПЮТРИ, по-общ и по-удобно, по-надежден пренос на данни.Капачки за ключове от ПБТ по-трайни, и с течение на времето те не стават мазни / блестящ вид.Fn + Tab Превключва цвят на подсветката.Fn + Превключване на режим на осветяване.Fn + P Включване / изключване на осветлението.Fn + : ; Яркост на подсветката -.Fn + '" Яркост на подсветката +. Натиснете Fn + .Индикатор клавишите гори, системата е в режим на Mac.Червен ключ Gateron с възможност за гореща замяна.Кабелна / Bluetooth.Прекрасен ефект RGB и превключване на клавиши N. Жълт ключ Gateron с възможност за гореща замяна. Прекрасен ефект RGB и превключване на клавиши N. Червен ключ с възможност за гореща замяна.Механична клавиатура с телена дръжка.Прекрасен ефект RGB и превключване на клавиши N. Червен ключ с възможност за гореща замяна.Механична клавиатура с телена дръжка.Прекрасен ефект RGB и превключване на клавиши N. [Игрална клавиатура с 60%] 61 клавиша Компактен дизайн, 60% ръчна клавиатура без цифрова клавиатура - изборът на повечето играчи FPS, повече място остава за движения на мишката.

Подробности

Подобни продукти в категория