• Новинка
Дръжки Стилист Hemoblo Дръжки Стилист Дръжки Стилист stylus писалка 2 елемента Магнитни Смукателни Капацитивен stylus писалка Высокочувствительные stylus писалка Универсалн?

Дръжки Стилист Hemoblo Дръжки Стилист Дръжки Стилист stylus писалка 2 елемента Магнитни Смукателни Капацитивен stylus писалка Высокочувствительные

BGN 1.33
Налично
Налично

С помощта на този стилус вие може да се пише и рисува на екрана, като плавно, така и чувствителниТова е иновативен инструмент, който ви позволява свободно да се насладите на релаксиращ ефект двете накрайници.Капацитивен молив на вашите устройства със сензорен екран и може да ви даде истинско докосване с перо.Чувствителен капацитивен стилус - чудесен инструмент, който ще ви помогне да рисувате или пишете на електронен екран.Креативен капацитивен стилус, плавно писмо, съвместимост, чувствително на допир, комфортно усещане.С помощта на този стилус вие може да се пише и рисува на екрана, като плавно, така и чувствителни.Това е иновативен инструмент, който ви позволява свободно да се насладите на релаксиращ ефект двете накрайници.Капацитивен молив на вашите устройства със сензорен екран и може да ви даде истинско докосване с перо.Чувствителен капацитивен стилус - чудесен инструмент, който ще ви помогне да рисувате или пишете на електронен екран.Креативен капацитивен стилус, плавно писмо, съвместимост, чувствително на допир, комфортно усещане.Описаниевы търсите професионален durable стилус?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият траен stylus pen трябва да съответства на вашите нужди.Креативен дизайн на форми с фини довършителни, много красива. един от най-добрите варианти за вас.Произведени от висококачествен алуминиев материал, който може да се използва в продължение на дълго време.Характеристики-Цвят : както е показано на фигурата. -Материал : Мед и алуминий. -Размер : около 14,50 X1,00 X1,00 см/5,70 X0,39 X0,39 инча. С помощта на този стилус вие може да се пише и рисува на екрана, като плавно, така и чувствителни. -Това е иновативен инструмент, който ви позволява свободно да се насладите на релаксиращ ефект двете накрайници. -Капацитивен молив на вашите устройства със сензорен екран, който може да ви достави истинско докосване с перо. -Чувствителен капацитивен стилус, са чудесен инструмент, който ще ви помогне да рисувате или пишете на електронен екран.

Подробности

Подобни продукти в категория