• Новинка
LAIART Плаж Платно Стенно Изкуство за Баня С Ограда Дървена Пътека под Наем Декор Фар Принт Картини, Произведения на изкуството (11 x 15)

LAIART Плаж Платно Стенно Изкуство за Баня С Ограда Дървена Пътека под Наем Декор Фар Принт Картини, Произведения на изкуството

BGN 4.80
Налично
Налично

Изящни снимки с висока разделителна способност, отпечатани върху платно, водоустойчиви и не выцветающиеНа всеки панел е инсталирана широка кука, за да се улесни обесване.Край страничните страни и отпечатан за създаване на специален декоративен ефект.Плажно Изкуство на Съвременната Живопис на Платно Начало Декор за стени Размер на изделия 11x15 (28x37 см).Страхотна идея за декорация на стените в интериора на дома, такъв като хол, спалня, кухня, санитарен възел, стая за гости и т. Това е идеална идея за подарък.Можете да ги закупите на сватби, годишнини, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рождени дни и т. От различни марки монитори цвят на печат може леко да се различават от цветовете на изображението.Изящни снимки с висока разделителна способност, отпечатани върху платно, водоустойчиви и не выцветающие.На всеки панел е инсталирана широка кука, за да се улесни обесване.Край страничните страни и отпечатан за създаване на специален декоративен ефект.Плажно Изкуство на Съвременната Живопис на Платно Начало Декор за стени Размер на изделия 11x15 (28x37 см).Страхотна идея за декорация на стените в интериора на дома, такъв като хол, спалня, кухня, санитарен възел, стая за гости и т. Това е идеална идея за подарък.Можете да ги закупите на сватби, годишнини, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рождени дни и т. От различни марки монитори цвят на печат може леко да се различават от цветовете на изображението.Снимки с изображения с висока разделителна способност, отпечатани на гъста платно в ярки цветове, за да създадете оригинална естествен и шедевральный вид.Произведение на изкуството бяха вмъкнати в рамка и може да се закача.За сватби, годишнини, Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рождени дни и т., това е идея за подарък.

Подробности

Подобни продукти в категория