• Новинка
Дълбоко Кондиционирующая Кератиновая Маска за коса LUCOTIYA и Капсули с серум за коса - Набор от средства за грижа за Сухи и Повредени коси - Аргановото масло е Дълбоко ?

Дълбоко Кондиционирующая Кератиновая Маска за коса LUCOTIYA и Капсули с серум за коса - Набор от средства за грижа за Сухи и Повредени

BGN 5.99
Налично
Налично

?Иновативен двустепенен грижа за косата : Включва комплект от две капсули с кератиновой маска за коса и бои за косаКератиновая процедура за коса укрепва косата и намалява тяхното завивание и крехкост, докато капсули с масло за коса хидратира в краищата на косата, елиминирайки необходимостта от entanglements и разделяне на връхчетата. ? Дълбоко климатик : Кератиновая маска за коса съдържа мултивитамини, хидролизиран протеин и етерични масла за суха изтощена коса, които насищане на всеки косъм на влага и задържат влагата, изглаждане на епидермиса на косъма, като придава им блясък и мекота. ?Интензивна грижа за косата : Капсула за грижа за косата съдържа луксозни растителни масла с аргановым масло, масло от жожоба, масло от макадамия за овлажняване на връхчетата на косата и намаляване на разделяне на връхчетата, както и специално добавяне на масло от лавандула, не само улучшающее кръвообращението на кожата на главата, но и като лавандула парфюм за коса.Можете също да използвате капсули за коса за възстановяване на всяка част от косата, която е в нужда. ?Безопасни съставки : Като маска за дълбоко кондициониране на косата, така и капсули с масла за грижа за косата не съдържа сулфати, парабени, фталатов, изцяло на растителна основа и никога не са тествани върху животни.Подходящ за всички типове коса, независимо от това, права или къдрава, особено за възстановяване на косата след боядисване или химически вълна. ?Начин на приложение : Нанесете на необходимия брой на кератиновой маски за коса на току-що измита с шампоан коса, се препоръчва да се замеси в продължение на 2-5 минути и внимателно изплакнете, след това избършете излишната вода, нарежете ги по една капсула, нанесете серум за коса на наполовина сухи в краищата на косата и изсушете със сешоар, не ополаскивая.Допълнителен етап от грижите за да се придаде на косата блясък и мекота.Дълбоко кондиционирующая кератиновая маска за коса и капсули серум за коса - Двукомпонентен грижа за суха изтощена коса - Дълбоко хидратиращ средство за къдрава преки тънка коса с аргановым масло.

Подробности

Подобни продукти в категория