• Новинка
Акумулаторни батерии ELISWEEN за Xbox One/Xbox Series X| S, Комплект Play & Charge за отделението блок контролер за Xbox и 4 Батарейных отделение, 2 Батарейных блок с капацитет от 1500 mah с USB-?

Акумулаторни батерии ELISWEEN за Xbox One/Xbox Series X| S, Комплект Play & Charge за отделението блок контролер за Xbox и 4 Батарейных

BGN 9.60
Налично
Налично

【Най-новата - по-ШИРОКА съвместимост]】 акумулаторен блок контролер за Xbox one идва с четири капаци за батерии и два вида батарейных отделения акумулаторен блок за Xbox one е съвместима с всички контролери на Xbox One, включително Xbox контролер series X s, Xbox one / S / X и Xbox one elite.Широка съвместимост отделението блок контролер за Xbox one - вашият идеалното решение. (забележка : тази батерия не е подходящ към контролера на Xbox 360). 【Здрав кабел TYPE-C】 акумулаторен блок контролер за Xbox с зарядно кабел с дължина 9,84 фута, акумулаторен блок контролер за Xbox използва кабел за предаване на данни от плетеного материал, който лесно се съборят, така че имате по-широк спектър от дейности, това е най-добрият избор за вас, за да играете игри на дивана. 【РЪКОВОДСТВО ЗА зареждане】 Ако наистина не искате да свържете батерията на контролера за Xbox one към външния зарядното устройство има два начина за зареждане на батерията на контролера за Xbox one.Батерията е с USB-интерфейс, който може да се зарежда директно или по време на игра на контролера.Това все още е идеалното решение за тези, които искат да продължат да налагат няколко контролери за Xbox. 【АКУМУЛАТОРНА батерия за XBOX】 Нашата акумулаторна батерия с капацитет от 1500 mah за Xbox може да работи 15-20 часа без презареждане, акумулаторна батерия за Xbox може да бъде зареждана 1000 пъти.Вече не ни трябват за еднократна употреба батерии тип АА.Нека отсега кажа сбогом с еднократна употреба батерии тип АА. 【Led ИНДИКАТОР】 Отделението блок за Xbox серия x с индикатор за захранване,Когато батерията блок за Xbox series X се показва в червено, той се зарежда.Когато батерията блок за Xbox series X се показва в зелено, тя е напълно заредена. Характеристика : [време за бързо зареждане] : 4 часа пълно зареждане [възпроизвеждане и зареждане едновременно] : при възпроизвеждане на игри включете USB-кабел за зареждане на контролера за зареждане на [led индикатор за състоянието на зареждане] : Червен зареждане; Зелена пълно зареждане Спецификация : Ni MH акумулаторна батерия с Led индикатор за състоянието на зареждане на батерията Батерията блок е подходящ за Xbox one series X s / контролер Xbox one / контролер Xbox one X / контролер Xbox one s / контролер Xbox one elite / контролер елит 2 Цвят : черен В комплекта : 2 Ni MH капацитет от 1500 mah батерия 1 кабел за зареждане Type-c дължина 8,4 метра За нас : На нашите продукти е наличен годишна гаранция.

Подробности

Подобни продукти в категория