• Новинка
бутон за завъртане на рамката uxcell, пластмасов каплевидная форма 3/5 с гайки за закачане на картини, снимки, рисунки и плакати, 30 бр. (прозрачен)

бутон за завъртане на рамката uxcell, пластмасов каплевидная форма 3/5 с гайки за закачане на картини, снимки, рисунки и плакати,

BGN 2.67
Налично
Налично

[РАЗМЕР] : дължина-0,63 инча (16 мм), широчина 0,24 инча (6 мм), дебелина на 0,059 инча (1,5 мм); Диаметър на монтажни отвори : 2 мм / 0,08 инча [ПРИЛАГАНЕТО на] : Широко се използва за закачане на картини, снимки, рисунки и плакати. [Лесен монтаж] : Няма нужда от пробиване на дупки, просто използвайте винтове за затягане на бутона на фоторамке.Крепежни винтове, които са включени в комплекта. [ЗАБЕЛЕЖКА : При завинчивании винт той трябва да е перпендикулярен на повърхността на рамката. [НЕЩА] - Произведен от метал с добро качество, с покритие покритие, антикоррозийный, добра устойчивост на износване. [РАЗМЕР] : дължина-0,63 инча (16 мм), широчина 0,24 инча (6 мм), дебелина на 0,059 инча (1,5 мм); Диаметър на монтажни отвори : 2 мм / 0,08 инча. [ПРИЛАГАНЕТО на] : Широко се използва за закачане на картини, снимки, рисунки и плакати. [Лесен монтаж] : Няма нужда от пробиване на дупки, просто използвайте винтове за затягане на бутона на фоторамке.Крепежни винтове, които са включени в комплекта. [ЗАБЕЛЕЖКА : При завинчивании винт той трябва да е перпендикулярен на повърхността на рамката. [НЕЩА] - Произведен от метал с добро качество, с покритие покритие, антикоррозийный, добра устойчивост на износване.

Подробности

Подобни продукти в категория