• Новинка
Homoyoyo 3шт Тканая Кошница Контейнер за Закуски Декор Ресни Плетени Кошници за Декорация на Торта с Дървесен Декор Кошница Стенен Декор Хлебница Домакински Поставка ?

Homoyoyo 3шт Тканая Кошница Контейнер за Закуски Декор Ресни Плетени Кошници за Декорация на Торта с Дървесен Декор Кошница Стенен Декор

BGN 6.08
Налично
Налично

синтетичен материалДЕКОР ЖУРНАЛЬНОГО МАСА - Предпочитаните материали , безопасни, трайни и практични.ПОДНОС за ТОРТА - Тъкани от висококачествени ленти, безопасно е и е здрава.ТАВИ ЗА ЯЙЦА С ПЛЪНКА - избършете с влажна кърпа.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ВОДОРАСЛИ - Плетени Маса Количка за сервиране на Плодове и Зеленчуци, Ресторанная Масата,.КОШНИЦА от РАКИТА - Можете да си купите този красив и практично ротанговую кошница за съхранение v. Списък на опаковки, 3 x бамбукови кошници Характеристики -Тя може лесно да ви помогне да задържа и съхранява продукти, позволява ви по-приятно да прекарва време в корзинке за продукти. -Е изработена от бамбуково материал, естествени и нежни, силни, вази плодове. -Това е много подходящ за излети на открито, кухни, ресторанти, партита и други кошници за съхранение на шоколадови бонбони. -Размер : Около 17,00 X17,00 X6,00 см/6,68 X6,68 X2,36 инча за хранене. -Цвят : Както е показано На фигура, Кръгла Дълбока Кошница. -Той има добри детайли, изработка, добра текстура и не ще бъде лесно да се повреди за украса на тортата. -Той има уникалната технология на плетене, нежна и плътна, безопасна и практически кошница от ресни. -Материал : Бамбук плетени кошници за подаръци.Описание на продукта кош за хляб от върба е Изработена с изискана изработка от безопасни бамбук материали.Плетени кошници за съхранение, Тя притежава отлична здравина и практичност.Хляб търсите креативни, практични и красиви кошници за съхранение?Нашите продукти ще ви стане добър избор. бамбук Той може не само да ви помогне със съхранението, но и украса за вашето пространство.Кошница за подаване на хляб Е страхотна бамбук кошница за багаж, която ще ви осигури приятно преживяване.

Подробности

Подобни продукти в категория