• Новинка
Срок за промишлени тръби YERT, Стенни Стоманена лавица за книги, Двупластова Кухненски Рафт Под по-Стари времена, полици за съхранение на Направи си сам от Черна тръб?

Срок за промишлени тръби YERT, Стенни Стоманена лавица за книги, Двупластова Кухненски Рафт Под по-Стари времена, полици за съхранение

BGN 1.33
Налично
Налично

【Ретро индустриален стил】 - Стенни полк изработени от масив, дърво и желязоИндустриален външен вид проста и са издържани в ретро стил.Използването на вертикално пространство на стената не само увеличава пространство за съхранение, но и спестява площ на пода. 【Размер】 - Общият размер : 50 см (20 инча) × 76 см. (30 инча); широчината на дъските е 20 см (8 инча), както и разстоянието между дъските е 28 см (11 см). 【Многофункционален】 -Железни художествени рафтове са подходящи за кухни, барове, всекидневни, спални, бани, кафенета, ресторанти, коридори и проходи, за да украсят вашия дом. 【Лесен монтаж и инсталация】 -1. Монтаж : Практически стенни полк е проста, но здрава конструкция.В съответствие с нашите удобочитаемыми инструкции за сглобяване. Монтаж : Моля, първо прекарайте хоризонтална линия на стената, след това намери позиция винта на стената, а след това се пробиват дупки в стената.Най-накрая, прикрутите рафт към стената. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси или не сте доволни, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Промишлени тръбни стелажи - това са стенни отворени рафтове със специална конструкция, която позволява на двама души, за да ги инсталирате в продължение на 30 минути.Той осигурява достатъчно място за съхранение и е декориран в стил ретро, за да поддържа чистотата във вашия дом или офис, добавяйки при това, селска ретро стил; това ще бъде най-добрият избор за вашата баня, дневна, офис и кухня!Марка YERT е млада марка, който преследва мечтите си и осигурява на купувачите на стоки, които те харесват.Качеството на продуктите и качеството на обслужване на клиентите - постоянните ни цел, и ще продължат да го правят. параметри : Материал : поцинкована стоманена тръба, метален материал Цвят : черен Процеса : процес на заваряване, процесът на висока температура за печене боя Предназначение : Идеално за съхранение и украса Област на приложение : санитарен възел, кухня, спалня и офис ▲ се Продават само рафтове, и други стоки на снимката не се продават.

Подробности

Подобни продукти в категория