• Новинка
Подарък на баща ми - да бъдат подпомагани от папата EST 2022 Забавен Чаша за уиски, Новост за Рожден Ден, Коледа, Подарък за Ден на бащата на татко, на Мъже, на Баща си, Уни?

Подарък на баща ми - да бъдат подпомагани от папата EST 2022 Забавен Чаша за уиски, Новост за Рожден Ден, Коледа, Подарък за Ден на бащата

BGN 0.67
Налично
Налично

Материал : Отличен прозрачен стъклен материалСтил : Чаша за уиски в стила на татко.Безопасен за ползване : не съдържа BPA, олово.Размер на опаковката : 3,12x2,36x2,36 инча.Никога не выцветающий шрифт, с висока разделителна способност. ? Персонализирани подаръци под формата на чаши за уиски за мъжете - Този забавен чаша за уиски ще стане уникален подарък за татко, баба и цялото семейство.Това определено ще се хареса им.Това е един необичаен подарък за Деня на бащата, на парти по случай рожден ден, пенсиониране, Коледа или по всеки друг повод.Старомодни чаши за уиски създават весела и релаксираща атмосфера по време наслаждавате на любимата си напитка. ? Многофункционален широк спектър от приложения - В този забавен чаша за вино прилага надпис "PROMOTED TO Dad EST 2022", той може да се използва многократно, за да пият уиски enjoy, бърбън, скоч, водка, джин, ликьор, ром, текила или любим коктейл.Позволете му да ви придружава, да се насладите на щастливите моменти на важни дни като партита, ден на бащата, ден на пенсиониране, рождени дни, Коледа, срещи на възпитаници и т. ?Висококачествени материали и дизайн - Печат на този чаша за уиски изпълнена с висококачествени стъклени мастило, обжигаемыми при температура от 1200 градуса по Целзий, които не изчезват и не губи блясъка си по време на употреба.Тези чаши за напитки са изработени от висококачествено стъкло, а ги отлична прозрачност на много привлича вниманието.Сверхпрочная конструкция на дъното повишава устойчивостта на стъкло корпус. ? Много подходящ подарък и безопасно опаковане -той е много подходящ за подарък на баща си в критични моменти, като Ден на бащата, ден на рожден ден на татко, парти по случай рождения ден, ден за пенсиониране, Коледа, Нова година, Великден, празници, деня на благодарността.Освен това, всяко парче стъкло затънал във висококачествен пузырчатый пакет от индивидуално опаковани в картонена кутия, за да се осигури сигурна доставка.

Подробности

Подобни продукти в категория