• Новинка
Стойка за телефон за душата, Монтиране на стена, Кошница за багаж, Без Бормашини, Лепило Притежателите на дистанционното управление, Органайзер за Баня, Кухня, теле?

Стойка за телефон за душата, Монтиране на стена, Кошница за багаж, Без Бормашини, Лепило Притежателите на дистанционното управление,

BGN 0.33
Налично
Налично

Лесен монтаж без инструменти и без пробиване на дупки в стенатаПредвидени са подсилени лепило бесследные лента.След премахване не оставя следи върху гладки и здрави повърхности от стъкло и керамични плочки.Не се препоръчва да се прилага върху груб, текстурирани или лесно отслаивающиеся стени и повърхности. Размер : около 18,5x12,5x6 см / 7,28 "x 4,92"х 2,36". Универсално съхранение : Този компактен органайзер caddy може да се използва за съхранение на мобилен телефон, гребени, кухненски аксесоари и много други.Област на приложение : идеален за дома, хотели, класни стаи, офиси, болнични палати и т. на Дизайн за обзавеждане : Държач на дистанционното управление ще си дистанционни в готовност на удобно място, като същевременно осигуряват удобна и нежна пространство.Стойка за телефон за душата, монтиране на стена, кошница за багаж, без лепило, притежателите на дистанционното управление, органайзер за баня, кухненски държач за дистанционното управление, органайзер, монтиран на стената, за да спални, стенни кошница за съхранение, пластмасова кутия за мобилен телефон, баня Особености : изцяло нов и отличен Дизайн за обзавеждане : Държач на дистанционното управление ще си дистанционни в готовност на удобно място, като същевременно осигуряват удобна и нежна пространство. Универсално съхранение : Този компактен органайзер caddy може да се използва за съхранение на мобилен телефон, гребени, аксесоари за кухня и баня и много други. Размер : около 18,5x12,5x6 см / 7,28 "x 4,92"х 2,36". Лесен монтаж без инструменти и без пробиване на дупки в стената.Предвидени са подсилени лепило бесследные лента.След премахване не оставя следи върху гладки и здрави повърхности от стъкло и керамични плочки.Не се препоръчва да се прилага върху груб, текстурирани или лесно отслаивающиеся стени и повърхности.Приложение : идеален за дома, хотели, класни стаи, офиси, болнични палати и т.

Подробности

Подобни продукти в категория