• Новинка
Креативна Керамична Пепелник за цигари от Dice, Ретро Готина Пепелник за цигари, за вътрешно и външно използване, Пепелник за пушачи, Уникална Необичайна Настолен Пе?

Креативна Керамична Пепелник за цигари от Dice, Ретро Готина Пепелник за цигари, за вътрешно и външно използване, Пепелник за пушачи,

BGN 2.33
Налично
Налично

Размер : 8Пепелник изработен от висококачествена керамика, лесно за почистване.Можете да го използвате като пепелник, а също и като декор за дома, улични пепелници за вътрешен двор, офис за използване и много друго, което привлича много внимание.Чудесен подарък, който можете да поднесе приятел-пушач или на роднини по рождени дни, Коледа или за всеки специален повод.Забавен дизайн на кубчета, приятна украса за дома, чудесно за барове, ресторанти, забавления на открито или домашна употреба.Тази креативна пепелник със зарове за цигари - перфектните домашни пепелници за вашето приятно стилен дом. * Размер : 3,35 х 3,35"x 3,15" * Материал : керамика * Цвят : черен * Тази симпатична пепелник спестява много място на вашия работен плот.Подходящ акцент на аксесоари за дома или за декорация на масата на открито, по време на пушенето. * Тази уникална пепелник достатъчно висока и дълбока, за да съхраняват вътре фасове и тютюнев пепел.Просто ги избършете с влажна кърпа или лесно изплакнете минимално количество вода. * Мила пепелник за жени и мъже, приятна украса за градина, офис, хотел, ресторант, дневен тракт, кухня, всекидневна, бар и т., Опаковка : 1 в пепелника.

Подробности

Подобни продукти в категория