• Новинка
6шт Поставка за дисплея с Орнаменти Железен Окачен на Кука, на Държач За Стъклена Топка, Поставка За Декорация на Дома, Стойка За Сватбени Бижута, Подложки За диспле?

6шт Поставка за дисплея с Орнаменти Железен Окачен на Кука, на Държач За Стъклена Топка, Поставка За Декорация на Дома, Стойка За Сватбени

BGN 2.00
Налично
Налично

Сигурно казват : черна повърхност спирала поставка за дисплея изглежда модерна и видоизменениКръгла основа може да бъде здраво и надеждно инсталирани на масата.Украса : Подвесная стойка за стъклени топки са идеални за всеки интериор, включително и топки за вещици, стъклени терариуми, коледна украса и др.Подаръци : Куки-държачи за въздушни растения могат да станат сватба, подарък или подарък за рожден ден, за приятели или семейството.Може да се използва за украса на вашия дом, офис или конферентна зала и т. Приложение : Желязна подвесная поставка подходяща за окачване на въздушни съдове за растения, стъклени топки, саксиите, скворечников, настолни фенери, стъклен амбалаж и т. Материал : Стойка за демонстрация на орнаменти, изработени от трайни и трайни желязо.Кръгла метална основа надеждно предпазва вашите бижута.Описание : Характеристики : . -Материал : желязо. -Цвят : както е показано. Размер : Височина-23 см /9,06 инча.Стойка с орнаменти ще добави цвят към всеки тип помещение и ще даде добро настроение на вашите приятели и семейството.Стойка с орнаменти могат да се използват за украса на градината, компютъра, дома, хотела, офиса, сватба или парти.Дръж различни декорации в зависимост от различни фестивали.Поставка за показването на орнаменти. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на Цветове могат да се различават леко от различните екрани на Помещение включва 6 * поставка за показването на орнаменти.

Подробности

Подобни продукти в категория