• Новинка
Стерилизатор менструални чаши Mottery, Машина за почистване на параход за менструални чаши, Висока температура, Измийте чашата на 99,9% Мръсна 8 минути - Дамски хигиена - ?

Стерилизатор менструални чаши Mottery, Машина за почистване на параход за менструални чаши, Висока температура, Измийте чашата на 99,9%

BGN 7.37
Налично
Налично

Кажете сбогом на проблеми - изхвърлете тенджера, откажете се от микровълновата, и вече никога не трябва да се притеснявате за измиване на менструалния на чашатаНапълно автоматичен : просто трябва да свържете щепсела и се налива вода, той всичко ще направи от себе си и не ще поиска вашето care.it е много автоматична отпаривательница за менструални чаши за миене на менструални чаши.Идва една двойна котела за менструални чаши и една мерителна чашка. пригответе се да започнете своето пътешествие в менструалния чаши!Никога повече не бързайте в банята, за смяна на тампон или уплътнение, спиш ли, плува ли, работите или сте в класната стая.За вашето здраве трябва да има един параход, за да менструални чаши. За гарантиране на 100% удовлетворение - защото ние знаем, че вие се радвате на това толкова, колкото и ние.Кажете сбогом на проблеми - изхвърлете тенджера, откажете се от микровълновата, и вече никога не трябва да се притеснявате за почистване на менструалния на чашата.Измиване на менструални чаши още никога не е било толкова лесно!Отпариватель за менструални чаши може. махайки 99,9% от замърсителите в продължение на 8-10 минути. Стерилизатор за менструални чаши Mottery притежава функция за запазване на топлината.Когато машината се охлажда в рамките на определен период от време. и температурата е ниска, тя ще започне да се загрява автоматично, докато достигне определена температура, той ще се изключи автоматично.Моля, изключете машината или свързване на захранващия кабел след приключване на прането.

Подробности

Подобни продукти в категория