• Новинка
Електрическа Запалка KHA Плазмена Двухдуговая Запалка USB Акумулаторна Запалка Необичайна Запалка с фенерче (Ледена Черен)

Електрическа Запалка KHA Плазмена Двухдуговая Запалка USB Акумулаторна Запалка Необичайна Запалка с фенерче (Ледена Черен)

BGN 3.33
Налично
Налично

Свържете лаптопа да се зареждаСвържете се с мобилния си източника на захранване за зареждане.Зарядно също е в реда на нещата.Може да се зарежда както с помощта на USB кабел. ?За запалване се използва висококачествен цинк, сплави и керамична плоча с висока температурна устойчивост, издръжливи. ?ВЕТРОЗАЩИТНАЯ КОНСТРУКЦИЯ - Плазменно-дуговые запалки не произвеждат открит пламък, като традиционните запалки, и може плавно да се запали, дори и в лошо време с вятъра и дъжда.Ветрозащитный ефектът е доста добър.Кой ще се откаже от запалки, който може да се ползва във всяко време?. ? Вградени led лампа-Електрическа запалка за нощуване на открито, снабден с led фенерче, което може да осигури осветление през нощта, както и led фенерче на 100 лумена може да покрие по-голяма площ.За любителите на къмпинг тази плазмена двухдуговая запалка - много практичен инструмент. ? Бързо зареждане чрез USB-Акумулаторна запалки може да се зарежда с помощта на удобни USB-контакти, лаптопи, автомобили, контакти и т. ?ПРЕФЕКТ ПОДАРЪК - стилна запалка, елегантен подарък кутия, идеален подарък за рожден ден, приятели, семейство и т. ?За запалване се използва висококачествен цинк, сплави и керамична плоча с висока температурна устойчивост, издръжливи. ?ВЕТРОЗАЩИТНАЯ КОНСТРУКЦИЯ - Плазменно-дуговые запалки не произвеждат открит пламък, като традиционните запалки, и може плавно да се запали, дори и в лошо време с вятъра и дъжда.Ветрозащитный ефектът е доста добър.Кой ще се откаже от запалки, който може да се ползва във всяко време?. ? Вградени led лампа-Електрическа запалка за нощуване на открито, снабден с led фенерче, което може да осигури осветление през нощта, както и led фенерче на 100 лумена може да покрие по-голяма площ.За любителите на къмпинг тази плазмена двухдуговая запалка - много практичен инструмент. ? Бързо зареждане чрез USB-Акумулаторна запалки може да се зарежда с помощта на удобни USB-контакти, лаптопи, автомобили, контакти и т.

Подробности

Подобни продукти в категория