• Новинка
Чанти-охладители за бебешки бутилки TRENDPLAY, Изолирано Чанта-Охладител за кърма, Чанта-Хладилник за подгряване на бебешки бутилки, Побира до 4 Големи бутилки по 8 унци?

Чанти-охладители за бебешки бутилки TRENDPLAY, Изолирано Чанта-Охладител за кърма, Чанта-Хладилник за подгряване на бебешки бутилки,

BGN 23.69
Налично
Налично

Устойчива изолация : Изработена от плат Оксфорд и подплата от алуминиево фолиоМатериал от фолио и акумулаторна конструкция запазват детска бутилка топла в продължение на няколко часа.Практичен и здрав чанта за бутилки, лесно я нарани, и може да се използва в продължение на дълго време.Лесен за носене на улицата : Лека и преносима чанта за бебешки бутилки с каишка за ръка, която ви позволява да се мотае си на дръжката на количка, бебешка количка или чанта за памперси!Идеално за пътуване и няма да отнеме твърде много място. Размер : Чанта за съхранение на млечни бутилки с размери около 6,7x4,5x8,3 инча, е универсална за повечето млечни продукти, бутилки.Подходящ за бебешки бутилки и чаши с диаметър по-малко от 2,7 инча и с височина по-малко от 8,5 инча.Моля, проверете размера на продукта преди покупката.С цип : Стоманена светкавица около чанти-на хладилника осигурява добра херметичност и изолация, а също така предпазва вашето мляко от повишаване на температурата отвън.По-практично : комплектът включва : 1 чанта за бебешки шишета.Освен за съхранение на кърмата, чанта-хладилник може да се използва като малка чанта-тоут за съхранение на охладени плодове или други по-малки продукти. Чанта-тоут за бутилки не се нагрява от себе си, и в точното време, на изолация зависи от външната страна, моля, уверете се, че знаете това, преди да предложи цена. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория