• Новинка
Студено компресия дреха обвивка на гърба Proventus: ортопедическое възстановяване. Облекчаване на болката и възстановяване след операция. Намаляване на болката и възп

Студено компресия дреха обвивка на гърба Proventus: ортопедическое възстановяване. Облекчаване на болката и възстановяване след операция.

BGN 25.22
Налично
Налично

Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ : материал на най-високо качества за дълготрайностИнкапсулированный дизайн на опаковки.НАМАЛЯВАНЕ на БОЛКАТА И ВЪЗПАЛЕНИЕТО : Целенасочено лечение на студа с помощта на специална въздушна перфектно.Накачайте въздух и да се свие от студа, за по-бързо облекчаване на болката. система за бързо напомпване, което ще подобри резултати, чрез контролиране на болка и подуване.Намалява мускулни спазми.ПРЕПОРЪЧАНО от ЛЕКАРИ-PODIATRISTS (ПОКАЗАНИЯ) : Използва се при ортопедични операции, остри травми, спортни травми, рехабилитация, артрит и мускулната напрежение / умора.ПРЕПОРЪЧАНО от ЛЕКАРИ-PODIATRISTS (ПОКАЗАНИЯ) : Използва се при ортопедични операции, остри травми, спортни травми, рехабилитация, артрит и мускулната напрежение / умора.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА : Универсален размер.Вътрешна окото дизайн отвежда влагата.Лесно се нанася върху дрехи.Скорост на потока осигурява равномерно разпределение на температурата.Надуваем и регулируем въздушен балон.

Подробности

Подобни продукти в категория