• Новинка
Универсална папка за класификация на печатни платки 10261, правни възможности за стопанска дейност, четырехсекционная, зелена, 10 бр/кор.

Универсална папка за класификация на печатни платки 10261, правни възможности за стопанска дейност, четырехсекционная, зелена,

BGN 10.08
Налично
Налично

Продава се в количество 10 броя в кутия Крепежни елементи с капацитет от 1 инч и от двете страни от 17-инчови крафт-дялове.Ластовицы, подсилени от Tyvek, за разширяване. 2/5 челните издатини са отрязани в дясно от центъра.Ластовица, подсилена Tyvek, за допълнителна здравина при разширяването.Изберете подходящата форма за вашия файл с помощта на тези три опции.Независимо от това, имате ли нужда от четири, шест или осем подшивочных повърхности, тези тежкотоварни папки защитава и упорядочат документи. Закрепване на капацитет 2 инча в здравите капаци на 25 пт и за определяне на капацитета на 1 сантиметър от двете страни на разделители Kraft на 17 pt.Ластовицы, подсилени от Tyvek за разширяване. 2/5 изрязани издатини, вдясно от центъра.Тип папка за класификация : Горната част на раздела; Размер : Легалния; Брой секции : 4; Материал (и) обхваща : 25 пт.

Подробности

Подобни продукти в категория