• Новинка
BESPORTBLE 2 елемента Ролка Бельевая Въже Система на Оборудване От Неръждаема Стомана за Монтиране на Тяга е Упражнение Въртене Стомана Фитнес Зала с Една Клюшкой за Ка?

BESPORTBLE 2 елемента Ролка Бельевая Въже Система на Оборудване От Неръждаема Стомана за Монтиране на Тяга е Упражнение Въртене

BGN 55.82
Налично
Налично

неръждаема стоманаИнструмент за тренировка на мускулите - носещ ролка ролка е добра носеща способност.Колело за фитнес-шкивное колелото. и ниска цена, и достъпен.ПОДВИЖЕН ТРОСОВЫЙ ролка - може лесно да се съхранява на хладно и сухо място.КРЪСТ за КОЛЕЛО шайба -Материал неръждаема стомана е здрава, безопасни и надеждни и можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Ролка за тренировка фитнес-може да се използва в различни спортни апарати и помага за усъвършенстване на формата на вашето тяло.Съдържание на пакета 1 х ролка Функции - лесен за съхранение и не заема твърде много място. - и ниска цена, и достъпен. - Материал : неръждаема стомана. - Цвят : различни цветове. - Гладка повърхност осигурява по-гладко усещане, осигурява лекота на движението и увеличава удоволствието от спорта. -Размер : около 13,00 X5,70 X3,00 см/5,11 X2,24 X1,18 инча. -Продукт за трайно и безопасно за използване, моля, използвайте ги с лекота. - и инсталирате, може да намажете с малко масло, за да я направи по-гладка.Информация за стоки, Тренировъчен ролка за фитнес е Много подходящ за всички видове силови тренировки. инструмент за тренировка на мускулите е лесен за инсталиране и използване. колелото с широки шкивами Търси здрав и издръжлив тренировъчен ролка?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите продукти, изящна изработка, vi, Подвижен тросовый ролка може да ви помогне да постигнете завидна фигура.

Подробности

Подобни продукти в категория