• Новинка
BYSMAH 156ШТ Коледни Щипки за гирлянди, Куки за Окачване на външни тела, всички сезони Пластмасов Празничен Скоба за Гирлянди за коледни Гирлянди под формата на ледени ?

BYSMAH 156ШТ Коледни Щипки за гирлянди, Куки за Окачване на външни тела, всички сезони Пластмасов Празничен Скоба за Гирлянди за коледни

BGN 1.33
Налично
Налично

【156 бр коледни светлинни скоби 】 Отлични светлинни скоби за окачване на външни тела, най-необходим инструмент за окачване на вътрешни и външни тела или други коледни декорации. 【Здрави куки за улуци】Светлинни скоби са изработени от пластмаса, водоустойчив, издръжливи и достатъчно трайни за продължителна употреба. 【Използване на закрито и на открито】 С помощта на тези скоби за улуци струнни тела може точно да се позиционираме, че максимално да се подчертае красотата на декоративни осветителни тела. 【Широко приложение】 Тези скоби за външно осветление са идеални за закачане на много видове декоративни тела, такива като венци, гирлянди за пердета, гирлянди, ледени висулки и коледни светлини, сватба, парти, Великден, Холлоуэне, Коледа Коледа, Нова година и бизнес тържества. 【Лесна инсталация】 Дължина 2 инча, ширина 0,8 инча.Пакетът включва : 156 x светлинни скоби или повече. коледни светлинни скоби 】 Отлични светлинни скоби за окачване на външни тела, най-необходим инструмент за окачване на вътрешни и външни тела или други коледни декорации. 【Здрави куки за улуци】Светлинни скоби са изработени от пластмаса, водоустойчив, издръжливи и достатъчно трайни за продължителна употреба. 【Използване на закрито и на открито】 С помощта на тези скоби за улуци струнни тела може точно да се позиционираме, че максимално да се подчертае красотата на декоративни осветителни тела. 【Широко приложение】 Тези скоби за външно осветление са идеални за закачане на много видове декоративни тела, такива като венци, гирлянди за пердета, гирлянди, ледени висулки и коледни светлини, сватба, парти, Великден, Холлоуэне, Коледа Коледа, Нова година и бизнес тържества. 【Лесна инсталация】 Дължина 2 инча, ширина 0,8 инча.Пакетът включва : 156 x светлинни скоби или повече.Водосточни скоби са идеални за закачане на външни тела, са лесни за инсталиране, това е най-необходим инструмент за определяне на вътрешното и външното осветление.

Подробности

Подобни продукти в категория