• Новинка
Домашен басейн за домашни любимци от PVC, преносими сгъваеми басейн, Кучета, котки, вана за къпане, вана за измиване, воден изкуствено езеро, басейн (160 см. * 30 см (63 инча.

Домашен басейн за домашни любимци от PVC, преносими сгъваеми басейн, Кучета, котки, вана за къпане, вана за измиване, воден изкуствено

BGN 16.78
Налично
Налично

【Размер】 : Размер : 160 x 30 см / 63 "x 11,8" (диаметър x В) 【Материали】 : Изработен от безопасен PVC и ПЛОСКОСТИ, басейн за кучета е достатъчно здрав за по-дълга употреба. 【Простото използване на】 : Просто разширяване на басейн, напълнете го с вода, и ще можете да гледате как вашето куче или котка да плува с нея. 【Сгъваем】 : Този предмет сгъване и размер в сгънат вид е доста малък.So , лесно се съхраняват и пренасят.Най отстрани сливная накрайник, който позволява бързо изпразване на басейна и актуализиране на вода.Характеристики : 1. Кучето на един компактен размер могат да плуват и да се бъркам в него, за да се изкъпе. Сгъваем, малък размер в сгънат вид, удобен за съхранение, кучето може да вземе вана на открито или пътуване. Може да се използва като басейн за кучета, вана за кучета, открит басейн, изкуствено езеро за риба, детска вана за къпане, без никакви инструменти или монтаж не се изисква.Спецификация : Размер : 160 x 30 см / 63 "x 11,8" (диаметър x В).Материали : сигурна високо качество водоустойчив плат PVC ъгли са добре затворени, калъф не тече.Пратката включва : 1 х вана.

Подробности

Подобни продукти в категория