• Новинка
Ajazz G1000 Проводна USB /2,4 G / Bluetooth 3-Режимная Безжична Ръчна клавиатура, Компактен, 61 клавиша, Регулируем RGB подсветка, която е съвместима с iOS / Android / Mac / Windows (черно, синьо к?

Ajazz G1000 Проводна USB /2,4 G / Bluetooth 3-Режимная Безжична Ръчна клавиатура, Компактен, 61 клавиша, Регулируем RGB подсветка,

BGN 1.33
Налично
Налично

【компактна конструкция с 61 клавиша】 Всички 61 клавишите предпазват от духове в проводном режимКлючове с възможност за "гореща" замяна, дори ако един ключ е счупен, може да се замени и продължи да се използва, без да отваряте клавиатурата и без източване на платката.В сравнение с мембранни клавиатура той е по-траен и притежава най-доброто усещане за натискане.Това е компактен модел с 61 клавиша без цифрова клавиатура и ширина от общо 292 мм, в полза на която е да се използва в по-малките настолни компютри. 【3-магически връзка】 [Режим на Bluetooth] е Подходящ за мобилни устройства, без да се USB-порт.Например, мобилен телефон, таблет, лаптоп. [безжичен режим 2.4 G] Никакви кабели не се изисква, което прави вашият компютър по-чист.Подходящ за свързване на КОМПЮТРИ, лаптоп, без окабеляване (изисква USB-порт). [Кабелен режим USB], Подходящи за едновременно свързване на КОМПЮТРИ, лаптоп, бърза реакция и за зареждане на вашата клавиатура. (Изисква USB-порт). 【20 режима на RGB подсветка】 G1000 е оборудван с RGB подсветка, която е по-удобен за използване и ще може да се провери на буквата на стандарти на здравеопазването дори в най-тъмните места.Клавишна Комбинация Fn ви позволява да включите от 20 вида светлинни ефекти и свободно да регулирате цвета на осветление (RGB и 7 вида монохромни), яркост на светлината и скоростта на светлинния ефект.Двуцветен капачки за ключове, изработени по метода на леене под налягане, притежават добра светопропускаемостью и удобни на допир. 【Отново 5 устройства с едно щракване на мишката】 [Fn + Y] Кабелен режим (включен 1 устройство). [Fn + E / R / T] Включвайте устройство Bluetooth (да се съхранява до 3 устройства). [Fn + Q] Включете приемник на 2.4 G (свързано 1 устройство). Натиснете клавишната комбинация FN за превключване, той автоматично се свързва с последния свързан устройството. 【Ключ с възможност за гореща замяна】Местоположение 61 клавиши компактен, лесно се съхраняват и пренасят.

Подробности

Подобни продукти в категория