• Новинка
Висококачествена Стъклена Кутия за сватбени картички с един слот и крепост, Геометрични Терариум ръчно изработени от Мед и Злато, Прозрачна Кутия за сватбени търж?

Висококачествена Стъклена Кутия за сватбени картички с един слот и крепост, Геометрични Терариум ръчно изработени от Мед и Злато,

BGN 19.84
Налично
Налично

[Ретро дизайн] Тази изискана стъклена кутия държач за сватбени картички с красиви златни ръбове и прозрачни стъклени панели осигурява лесен преглед на съдържанието вътре, и външен дизайн осигурява лесен достъп до вашите открыткам и безделушкамИдва с ключ във формата на сърце за вътрешна сигурност и поверителност. [Спецификация] Размер на стъклена кутия е 9,8x7,9x3,9 инча / 25x20x9,9 см (ДхШхВ), размер на размер на отворите - 4,9x0,3 инча / 12,4x0,8 виж Кутия за подаръци от армирани стъкла ръчна изработка, изработени от бессвинцового спойка, предпазва и околната среда и не се разделя лесно. [Multi] Златни геометрични терариум подходящ за бижута, дрънкулки или цветя в централната част на журнального за маса, украса на шкафа, демонстрация на бижута, сервиране на парти, сватба бижута.И за кутии за съхранение на снимки, поздравителни картички, паричните подаръци, стъкло цвете хижа. [Предпочитан подарък] Това е универсално допълнение към всяка стая, както го зашеметяващ дизайн, което го прави идеален подарък за сватба, Свети Валентин, годишнина, Коледа, Великден или всеки друг специален повод. [Добре опаковани] Всяка стока е пълен достатъчно добре, пенопластовая противоударная и картонена опаковка.Поради несигурността при транспортиране, в случай на възникване на каквито и да било щети, моля, незабавно се свържете с нас, за да се замени с нов. [Ретро дизайн] Тази изискана стъклена кутия държач за сватбени картички с красиви златни ръбове и прозрачни стъклени панели осигурява лесен преглед на съдържанието вътре, и външен дизайн осигурява лесен достъп до вашите открыткам и безделушкам.Идва с ключ във формата на сърце за вътрешна сигурност и поверителност. [Спецификация] Размер на стъклена кутия е 9,8x7,9x3,9 инча / 25x20x9,9 см (ДхШхВ), размер на размер на отворите - 4,9x0,3 инча / 12,4x0,8 виж Кутия за подаръци от армирани стъкла ръчна изработка, изработени от бессвинцового спойка, предпазва и околната среда и не се разделя лесно.

Подробности

Подобни продукти в категория