• Новинка
Очила Без Рамки Ръкави, 100шт Нови Прозрачни Пластмасови Компресия Ръкави Комплект За Ремонт на Очила Без Рамки Компрессионный Ръкав, Комплект За Ремонт на Очила Бе?

Очила Без Рамки Ръкави, 100шт Нови Прозрачни Пластмасови Компресия Ръкави Комплект За Ремонт на Очила Без Рамки Компрессионный Ръкав, Комплект

BGN 3.73
Налично
Налично

【ЛЕСНА употреба】 Този тип двойна втулка има два отвора на главичката втулок, които може да са добре фиксиране на лещите 【Широко приложение】 3 размери са задължителни за вас, много е удобно.Подходящ за дебели и тънки рамки за очила без рамки.Професионални инструменти за закрепване на лещи за точки без рамки. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествен материал, който е здрав и практичен. 【Професионални очила без рамки и с ръкави 】 100шт един комплект е перфектният аксесоар за вас. 【ЛЕК И ПРЕНОСИМ】Го лесен за пренасяне и се съхранява.Идеален набор от инструменти за ремонт за професионална или домашна употреба.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, който е здрав и практичен. Професионални инструменти за закрепване на лещи за очила без рамки. Бърз и лесен за използване. 3 размера за вас необязательны, много удобно. 100шт в един набор е перфектният аксесоар за вас.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид : слънчеви Очила без рамки Аксесоари Материал : Пластмаса Варианти : 1.0 мм Цвят : както е показано на снимките Тегло на опаковката : прибл. 3g Помещение включва : 100 х Компрессионных ръкави за стъклени без рамки.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Type:
Rimless Glasses Accessories
Material:
Plastic
Options:
1.4*0.8*7.0mm, 1.5*0.8*7.0mm, 1.6*0.8*7.0mm
Color:
As Pictures Show
Package Weight:
Approx. 3g
Package Included:
100 x Compression Sleeves for Rimless Glass:

Подобни продукти в категория