• Новинка
BESTOYARD Стенни Латунная препарат за съдове Монтиране на стена С Двойни Фланци Сливная Часова Гъба Кухненски Рафт За Баня (Черен)

BESTOYARD Стенни Латунная препарат за съдове Монтиране на стена С Двойни Фланци Сливная Часова Гъба Кухненски Рафт За Баня (Черен)

BGN 12.38
Налично
Налично

Практичен органайзер за кухня и баня позволи веднага да съдържа вашия дом чисти и чистотаРетро и модерен дизайн, отличен за вентилация и отводняване.Можете да го поставите в банята си, банята, кухнята или стаята за гости, която ефективно предотвратява омекване на сапун.Всички аксесоари са включени в комплекта.Продуктът е лесен за инсталиране.Можете да организирате и да го украсят за една лесна стъпка.Изработен е от латунного материал, устойчив на корозия и устойчиво на корозия.Практичен органайзер за кухня и баня позволи веднага да съдържа вашия дом чисти и чистота.Ретро и модерен дизайн, отличен за вентилация и отводняване.Можете да го поставите в банята си, банята, кухнята или стаята за гости, която ефективно предотвратява омекване на сапун.Всички аксесоари са включени в комплекта.Продуктът е лесен за инсталиране.Можете да организирате и да го украсят за една лесна стъпка.Изработен е от латунного материал, устойчив на корозия и устойчиво на корозия.Описаниеэто креативна препарат за съдове, изработени от трайни латунного материал, с голям подшипником, устойчив на корозия.Конструкция дупки за лесна вентилация и източване.Красив и практичен държач за сапун за кухня и баня или срок на съхранение.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Месинг. - Размер : 19,5x9,8x2,7 см - Изработен от латунного материал, антикоррозийный и неръждаем. - Ретро и модерен дизайн, отличен за вентилация и отводняване. - Стенен монтаж.Всички аксесоари са включени в комплекта.Продуктът е лесен за инсталиране.Можете да организирате и да го украсят за една лесна стъпка. - Можете да го поставите в банята си, банята, кухнята или стаята за гости, която ефективно предотвратява омекване на сапун. - Практичен органайзер за кухня и баня, като ви позволява веднага да съдържа вашия дом чисти и чистота. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.

Подробности

Подобни продукти в категория