• Новинка
BHVXW 3-инчов Фотоалбум с Кухи Сърце, 20 Листа, подложка, Държач за Фотокарточек, Cartoony Албум, Мини-Хранилище за снимки (Цвят: черен размер: 1)

BHVXW 3-инчов Фотоалбум с Кухи Сърце, 20 Листа, подложка, Държач за Фотокарточек, Cartoony Албум, Мини-Хранилище за снимки

BGN 3.00
Налично
Налично

Това е фотоалбум, който е направен от изкуствена кожаФотоалбум с отрывными листа, 20 джобове за снимки с размер 3 инча, корица с шарени фаминго, отличен дизайн.За съхранение на ценните моменти, снимки, визитки, банкови карти, марки, картички, автобусни карти и т. Стилен и модерен външен вид прави вашия фотоалбум по-персонализирани.Чисто нов im Е фотоалбум, който е направен от изкуствена кожа.Фотоалбум с отрывными листа, 20 джобове за снимки с размер 3 инча, корица с шарени фаминго, отличен дизайн.За съхранение на ценните моменти, снимки, визитки, банкови карти, марки, картички, автобусни карти и т. Стилен и модерен външен вид прави вашия фотоалбум по-персонализирани. Технически спецификации : Това е фотоалбум, който е изработен от изкуствена кожа.Фотоалбум с отрывными листа, 20 джобове за снимки с размер 3 инча, корица с шарени фаминго, отличен дизайн.За съхранение на ценните моменти, снимки, визитки, банкови карти, марки, картички, автобусни карти и т. Стилен и модерен външен вид прави вашия фотоалбум по-персонализирани.Чисто нов, vi, Малък и чист трехдюймовый фотоалбум с вътрешни страници, 20 страници.В предната част на корицата можете да поставите фотокарточки и т. в Размер на - 6*8,6 виж Този стил представлява клапа с 3 дупки, и вие можете да направите своята вътрешна страница на вашия профил в съответствие с вашите нужди.Материал : Ппцвет : розов, син, жълт, лилав Размер : Размер на корпуса : 10,5*10,5 виж Размерът на вътрешна страница : 6,4*9 виж Бележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пакетът включва : 1 x фотоалбум.

Подробности

Подобни продукти в категория