• Новинка
Cabilock Кутия за съхранение Баня, Кутия За съхранение на Грим, Органайзер за Бижута, Прозрачна Играчка за Баня, Органайзер за баня, 3 бр., Мини-Вана, препарат за съдове, К?

Cabilock Кутия за съхранение Баня, Кутия За съхранение на Грим, Органайзер за Бижута, Прозрачна Играчка за Баня, Органайзер

BGN 5.76
Налично
Налично

ПластмасатаМодел мини-бани : Здрави материали и добра изработка на производство осигуряват нейната издръжливост и практичност.Кухненски шкаф за баня : поставка за грим, изработени във формата на бани, много добра и креативна.Мини Органайзер за гримиране в банята : препарат за съдове за баня, бяла метална тръба с когтистыми крака, Декоративен държач, препарат за съдове, за душата, за баня или кухня.Вана за хамстер : препарат за съдове за баня : Тази сапунерка извършва под формата на мини-вана със златист дизайн, който е красив и привлекателен.Тя напълно предпазва вашето сапун и допълва всеки домашен интериор.Пластмасов държач за сапун : Органайзер за козметика - хубав подарък на ваш близък за рождения ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа.Модел мини-бани : Здрави материали и добра изработка на производство осигуряват нейната издръжливост и практичност.Кухненски шкаф за баня : поставка за грим, изработени във формата на бани, много добра и креативна.Мини Органайзер за гримиране в банята : препарат за съдове за баня, бяла метална тръба с когтистыми крака, Декоративен държач, препарат за съдове, за душата, за баня или кухня.Вана за хамстер : препарат за съдове за баня : Тази сапунерка извършва под формата на мини-вана със златист дизайн, който е красив и привлекателен.Тя напълно предпазва вашето сапун и допълва всеки домашен интериор.Пластмасов държач за сапун : Органайзер за козметика - хубав подарък на ваш близък за рождения ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа.Пратката включва 3 бр. х 1 х стойка за съхранение на козметика Характеристики -изящна изработка, гладко полиране, некласифицирано съхранение, удобни и лесни за използване златни аксесоари за баня. - Може да се съхранява вашите аксесоари организиран начин, където и да е в банята или в спалнята, нито се е намирал на държач за сапун за мини-вана. - Това може да бъде в гардеробных, дамских стаи, спални, тоалетни и други места за съхранение вкъщи.

Подробности

Подобни продукти в категория