• Новинка
Гривна с Мост във формата на двойка Динозаври Пинъенчан, Еластичен Маншет за Приятелство, Гривна за взаимоотношенията на Майка и Дъщеря, най-Добрият Приятел, Регул?

Гривна с Мост във формата на двойка Динозаври Пинъенчан, Еластичен Маншет за Приятелство, Гривна за взаимоотношенията на Майка

BGN 1.86
Налично
Налично

♥ Висококачествен материал : Подходящи гривни, изработени от въжета и висококачествена сплавНашите персонализирани гривни за отношения също се регулират, те са лесни за обличане и теглят, те носят очарование и късмет.Не съдържа никел и олово, Гипоаллергенен. ♥ Скъпа и уникален дизайн : Този малък гривна dinasour е проста и е уникален, много е смислен бижута гривни, които те ще привличат един друг, когато сблизятся. и той изглежда като симпатичен, той / тя. Носи го така, като че ли друг човек до себе си, това е много смислено бижутериен гривна. ♥ Гривни за приятелство, за двойка : Това е най-подходящият гривна, за да се покаже приятелски отношения между нас.Това е подобно на влюбените или най-добрите приятели, въпреки че и на разстояние един от друг, но сърцето ми ще бъде пълно, когато те са заедно.Най-добрите идеи за подаръци за всеки специален повод, крайъгълен камък, или просто защото.Подходящи за ежедневието, юбилей, рожден ден или всякакви специални случаи. ♥ , Значи са идеални подаръци : Магнитни гривни очарование, както и отношенията между вас и вашите гаджета, приятели и семейството си.И това също е най-добрия подарък на вашите семейства.Уникално бижу във формата на динозавър, подарък за дъщеря от майка, баща, или жена. ♥ Гаранция за качество : Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите за всяка причина, по въпроси, свързани с качеството, за да сте били доволни на 100% .При всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория