• Новинка
M6-Винтове с фланцевой глава 1,0 x 30 мм, Неръждаема Стомана Са 18-8 (304), Шестостенни устройство, Блестяща повърхност, Напълно машинна резба, 25 бр.

M6-Винтове с фланцевой глава 1,0 x 30 мм, Неръждаема Стомана Са 18-8 (304), Шестостенни устройство, Блестяща повърхност,

BGN 1.67
Налично
Налично

?[Тема диаметър Pacakge : 6 мм; Размер стъпки : 1 мм; Дължина на винта : 30 mm ?[ Чист и здрав] : шестостенни винтове имат блестящ сребрист вид, дълбока резба, гладки краища и добра механична текстура, което го прави идеален избор, когато се нуждаете от най-висок стандарт на външния вид. ?[Предпочитан материал] : шестостенни винтове са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304 са 18-8, гладки отвътре и отвън с еднакви усилия, за да ги беше лесно се плъзга на разстояние, и те са лесни за използване, устойчиви на ръжда и корозия, благодарение на което те запазват висока издръжливост при тежки условия. ?[Широк спектър от приложения] : Винтове се използват в широк спектър от приложения и е много подходящ за ремонт на битова техника, канцеларски материали, фабрично оборудване, монтаж на оборудване, автомобилна и морска монтаж и т. ?[Покупка без риск на 100% ] : Ние предлагаме услуги по възстановяване и подмяна в рамките на 30 дни.За да се гарантира 100% удовлетвореност на клиента, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, благодаря ви много за подкрепата!.За компанията Litoexpe Уникално въображение и съвременни технологии Litoexpe ви позволяват да създадете за вас продукти на по-високо качество, предоставят на потребителите по-надеждни услуги, за да отговарят на нуждите на потребителите. Ние ще изведем вас на нашия пазар на хардуер.Време - това е гаранция за качество!Параметри Цвят : сребрист Материал : неръждаема стомана 304 Тип устройство : Винт с шестоъгълни глави Тип глави : глава бутона тема Диаметър : M6 Размер стъпки : 1 mm /0,04 инча Височина на главата : 3,3 мм /0,13 инча Дължина на винта : 30 мм /1,18 инча Предпоставка включва 25 x болтове с глава с бутони Съвет ① Моля, проверете размера, преди да купите. ② Моля, се допуска отклонение милиметър от ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория