• Новинка
Набор от Хидратиращи Масла за краката и Маска за грижа за краката Отшелушивающая Маска За нокти на ръцете и Краката С пукнатини По Краката Хидратиращ Рашпиль за Пе?

Набор от Хидратиращи Масла за краката и Маска за грижа за краката Отшелушивающая Маска За нокти на ръцете и Краката С пукнатини По Краката

BGN 1.30
Налично
Налично

Ефективно при проблеми с кожата, Бързо попива, дълбоко овлажнява кожата и активира сухи кожни клеткиВъзстановява Твърда, Суха, Напукана и сгъсти възвръщане на кожата На Стъпалата.Омертвевшая кожата и я прави гладка И нежна. 1x Грижа за краката. : Напукани ръце и крака, сухота, лющене, кървене от кожата, лющене на ръцете и краката , Болка. Подходящ за : Подходящ за твърда, суха, напукана и удебелени кожата на краката.Формула : Помага да се Проникне В Огрубевший епидермиса Стоп, Успокоява И Изглажда Сухите Участъци на Стоп, Овлажнява и Омекотява кожата, Прави кожата гладка и Нежна, Успокоява Суха И Закалени кожата.От овлажняващ масло за крака и маски за грижа за краката Отшелушивающая маска за нокти на ръцете и краката с пукнатини по краката Хидратиращ маска за педикюр на конете петата Начин на употреба : Използвайте един ден, сутрин и вечер. препоръчва се за кожата на възрастни.В дълбочина може да възникне усещане .Ако по време на ползване възниква на локално дразнене или обрив, спрете употребата му.Подходящ за : Подходящ за твърда, суха, напукана и удебелени кожата на краката. : напукани ръце и крака, сухота, лющене, кървене от кожата, лющене на ръцете и краката , болка синдромпримечание : За външно приложение, не го приемайте навътре, навътре или в очите 1x грижа за краката Малък размер, удобен за носене : може да се използва по всяко време и на всяко място.Неговият малък размер ви спестява място, и можете лесно да го носите със себе си.Основни съставки : витамин е, парафиновый восък, зехтин и т. формула : помага да проникне в огрубевший епидермиса стоп, успокоява и изглажда сухите участъци на стоп, овлажнява и омекотява кожата, прави кожата гладка и нежна, успокоява суха и закалени кожата.Ефективно при проблеми с кожата, бързо попива, дълбоко овлажнява кожата и активира сухи кожни клетки.Възстановява твърда, суха, напукана и сгъсти възвръщане на кожата на стъпалата.

Подробности

Подобни продукти в категория