• Новинка
BUGANI Bluetooth Speaker M99 Портативен Bluetooth високоговорител 5,0, Обхват на безжична комуникация на 100 метра, с Голяма сила на звука, Стереозвук, Зашеметяващи бас, IPX5, Вграден мик?

BUGANI Bluetooth Speaker M99 Портативен Bluetooth високоговорител 5,0, Обхват на безжична комуникация на 100 метра, с Голяма сила

BGN 1.00
Налично
Налично

【 Малък и преносим 】 Лека конструкция на кабела за носене осигурява максимална мобилностПоставяйте говорител на раницата по време на пътуване, а малък говорител Bluetooth - в раницата по време на катерене на открито.Малък размер удобен за носене.Насладете се на любимите си песни, когато (и където) да искате. 【 Супер стереозвук 】 Безжична колона Bluetooth с стереофоническим аудиодрайвером и подобрени dsp, който може да осигури по-прецизно качество на звука дори и при максимална сила на звука без изкривявания. 【Дълъг живот на батерията 】 Малки размери, но с голям капацитет.Оборудван с вградени батерии.Наслаждавайте се на музика без прекъсване ден и нощ.Удовлетворяйте на техните нужди в рамките на деня.Възпроизвеждане на средна сила на звука при пълно зареждане може да ви осигури 24-часово музикално пътешествие, без да спира. 【Стабилна връзка 】 Портативна колона M99 с модерна технология Bluetooth осигурява бърза и стабилна предаване, което прави свързване на високоговорители Bluetooth до електронни устройства по-стабилна, осигурява непрекъснато възпроизвеждане на музика. 【 Водоустойчив колона IPX5 】 Водоустойчив колона е устойчива на брызгам, дъжд и лесно брызгам, подходящи за туризъм, къмпинг, край басейна или на плажа или дори за шофиране в дъжд.Така че не се притеснявайте за времето и състоянието на улиците.Бъдете на височина в своето пътуване. 【Високоговорител】 Насладете се на ясна говорител, чрез включване на високоговорителя Bluetooth за вградения микрофон.Ефективно разстояние може да достигне до 100 фута, тъй като освобождава ръцете и улеснява комуникацията. 【 Опаковка и услуги 】 Че вие ще получите : 1 безжична портативна колона M99, 1 кабел за зареждане, 1 ръководство за потребителя.През целия обслужване на клиентите прави покупката е абсолютно безопасна.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще осигурим първокласна услуга в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория