• Новинка
NIGUDEYANG Подмяна на Вторичния твърд диск HDD SSD Caddy Рамка Скоба Тава за HP ZBook 17 G3 G4 (не е подходящ за G1 G2 или всеки друг модел)

NIGUDEYANG Подмяна на Вторичния твърд диск HDD SSD Caddy Рамка Скоба Тава за HP ZBook 17 G3 G4 (не е подходящ за G1 G2 или всеки

BGN 8.86
Налично
Налично

Това е допълнителна тава за твърдия диск, кутийка рамка, който е подходящ за гнезда за твърд диск 2, а не за гнездене 1 Подходящ само за HP ZBook 17 G3 G4! (Не е подходящ за G1 G2 или други модели). Номер P/N : AM1 C3000800. Пратката включва : 1 х твърд диск Caddy. Моля, обърнете внимание : снимките са реална стока, която можете да получите.Моля, проверете снимки, за да сте сигурни, че това е нещо, което ви трябва, преди да закупят.Ние сме винаги тук, за да отговорим на вашите въпроси, ако не сте сигурни в това.Описание на продукта : Това са реални снимки.Вие ще получите го в формата, в която е показано на снимките.Моля, проверете снимки и описание, за да сте сигурни, че това е нещо, което ви трябва, преди да закупят.Ние сме винаги тук, за да отговорим на вашите въпроси, ако не сте сигурни в това.Гаранция за удовлетвореност на клиентите!Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.Можете също така да намерите много продукти в нашия магазин.Съвместими модели : Само HP ZBook 17 G3 G4; моля, Обърнете внимание : не е подходящ за G1 G2 или всеки друг модел, на Помещение включва : 1 х твърд диск Caddy (не е включен в комплекта на HDD/SSD) 8 х винта.

Подробности

Подобни продукти в категория