• Новинка
HIPVVILD Украса за Сафари За Рожден Ден, Посуда и прибори За Момичета, Аксесоари за Тематични партита в Джунглата, Чиния, Чаша, Кърпа, Покривка, Прибори за хранене, Солом?

HIPVVILD Украса за Сафари За Рожден Ден, Посуда и прибори За Момичета, Аксесоари за Тематични партита в Джунглата, Чиния, Чаша, Кърпа, Покривка,

BGN 14.93
Налично
Налично

【Аксесоари за парти в стил сафари за момичета】 Набор от съдове за парти в стил сафари украсени със зелени листа, рози и красиви животни от джунглата като лъв, слон, жираф и на зебраТози комплект чинии с тематични джунглата - идеалният избор за провеждане на тематични партита в стил сафари в джунглата, на рождения ден на wild one, рожден ден two wild или детската душа. 【Че ще получите】 В комплекта на нашата съдове за детската душа в стил сафари в джунглата включва 24 9-инчов кът плочи в стил сафари, 24 7-инчов десертни чинии в стила на джунглата, 24 хартиени салфетки, 24 хартиени чаша, 24 набор от прибори за хранене, 24 хартиени сламки, 2psc-покривки за маса с участието на животни за парти в чест на рождения ден в джунглата. 【Приложимите случаи】 Нашият набор от прибори за партита в стил сафари в джунглата е идеално за партита по повод рождения ден на момичетата, партита с животни в зоологическата градина, на партито по случай рождения ден на wild one safari, детски душове, предмет на сафари, разкрива принадлежност към вечеринкам, където диви неща-това е парти, бюфети, обеди, срещи с приятели и семейни срещи. 【Лесно почистване】 Тази прибори за парти в стил сафари в джунглата, като предмети за еднократна употреба, не подлежащими измиване, можете да ги изхвърлите, когато ще почисти след събитие или парти, което е много удобно и ще можете да прекарате повече време с приятелите и семейството си, спестявайки тяхното време.Забележка : Ние подкрепяме денонощна послепродажную услуга за поддръжка на клиенти.Ако имате някакви въпроси относно този костюм или не сте доволни от продукт, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, по всяко време.Декорации за детската душа на рождения ден в джунглата за момичета включва : 24 набор x прибори за хранене (нож /лъжица /вилица) 24 бр. х 9-инчов чинии за хранене, 24 бр. х 7-инчов чинии за десерт 24 бр. x хартиени салфетки 24 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория