• Новинка
PDGJG Кухненска Мивка От Неръждаема Стомана, Висящи Рафтове За Съхранение Органайзер Подвесная Кошница За Съхранение Калъф За Мивки Притежателя Гъба за Баня (Цвят: C)

PDGJG Кухненска Мивка От Неръждаема Стомана, Висящи Рафтове За Съхранение Органайзер Подвесная Кошница За Съхранение Калъф

BGN 62.20
Налично
Налично

100% чисто ново с високо качествоВыдалбливают дизайн, лесно се слива.Идеална за съхранение на малки предмети в кухнята, или в банята.В основата е направена от железен материал, здрав и полирана повърхност, силно натоварване.Скрита кука, удобен за настаняване на нещата с помощта на висящи на въжета. 100% чисто ново с високо качество. Выдалбливают дизайн, лесно се слива. Идеална за съхранение на малки предмети в кухнята, или в банята. В основата е направена от железен материал, здрав и полирана повърхност, силно натоварване. Скрита кука, удобен за настаняване на нещата с помощта на висящи на въжета.Материал : желязо + ABS + Ппцвет : златен, черен, бял Форма : выдалбливают, перфорируют Размери (прибл.) : както е показано на снимките Характеристики : 100% чисто ново с високо качество!1. Выдалбливают дизайн, лесно се слива. Идеална за съхранение на малки предмети в кухнята, или в банята. В основата е направена от железен материал, здрав и полирана повърхност, силно натоварване. Скрита кука, удобен за настаняване на нещата с помощта на висящи на въжета.Пратката включва : 1 бр. * поставка за съхранение на чешмата Забележки : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване. Устойчиви на корозия поставка за чинии и сливная табелка от неръждаема стомана.

Подробности

Подобни продукти в категория