• Новинка
Комплект арка от балони FUZAWS - Регулируема поставка за арка от балони с наполняемыми вода Закон, чанта за вода, 50 Скоби за балони, Аксесоари за Сватба, за Детско душат?

Комплект арка от балони FUZAWS - Регулируема поставка за арка от балони с наполняемыми вода Закон, чанта за вода, 50 Скоби за балони,

BGN 3.33
Налично
Налично

?【Че получавате】- Комплект за арка от балони в комплекта са включени : 15 подредени шест от фибростъкло, 2 основи от PVC, 2 чанта за пълнене с вода (пясък), 2 дълги тръби от PVC, 50 скоби за балони, 2 завязывателя за балони, 2 цветни затягане, 1 точка за залепване, 4 пирон за заземяване, 2 въжета за заземяване, 1 ръчна помпа Забележка : балони в комплекта не са включени. ?【Високо качество и здравина 】 : Добре разработена мрежа основа и чанта за вода, устойчива тръба от PVC.Тя не драстично ще треперят, поради вятър или сблъсък с предмети.Поле за балони представлява сгънати едно парче аксесоар, дължина на пръта, е 17 инча висока якост от черно фибростъкло, него не е лесно да се прекъсне, когато се навеждате, можете да го използвате навсякъде, където искате. ?【Идва с 2 допълнителни чували за вода】- Тези комплекти на каботажните за арки, балони, оборудвани не само 2 основи от PVC, но и 2 допълнителни висококачествени и издръжливи чували за вода, можете да ги изпълни 11 паунда вода едновременно, което увеличава стабилността. ?【Супер лесна за сглобяване】 - Запознайте се с ръководството, за да се определи аксесоари, поставете тръбата от PVC в основание за запълване на торбичката с вода.Облечете се в балон на цветя скоби за балони, поставете балон в отвори по ръба на затягане, свържете стълбове и регулиране на височина и ширина. За това трябва да двама души едновременно поставили изградена стъклена влакнести стълб за балони в основата.Ако се използва на открито, можете да го повали с помощта на заточенных пирони и въжета. ?【Широко приложение】 : Набор от bolloon arch kit е подходящ за рождени дни, семейни партита, Коледа, Хелоуин, както и за провеждане на презентации с обслужване, сватби и детски душове и така нататък.Използвайте въображението си, за да украсят парти различни балони. ?【Качествено обслужване 】-Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това, да имаш най-доброто решение или заменя.

Подробности

Подобни продукти в категория