• Новинка
A-ONE Опаковка от 2 теми-Нашивка на Белия дом + Жени с флага на САЩ на ревера, нашивка с гид, Пришитая Апликация, Икона на самозалепваща се лента, Национална икона, Костю?

A-ONE Опаковка от 2 теми-Нашивка на Белия дом + Жени с флага на САЩ на ревера, нашивка с гид, Пришитая Апликация, Икона на

BGN 2.67
Налично
Налично

➤ Количество : 1 бр нашивка с бродерия на Белия дом и 1 бр. на жени с ревери хартата на САЩ (0,7x0,6 инча). ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ОТЛИЧНА ТВОРЧЕСКА РАЗПРОДАЖБА : Белият дом е официалната резиденция и офис на президента на Съединените Щати.Той се намира на адрес Пенсилвания авеню 1600, във Вашингтон, окръг Колумбия.Кабинет на президента се нарича овални кабинет и често се появява във филми и телевизионни предавания.На 19-ти декември 1960 година в белия дом се превърна в Национален исторически паметник на САЩ. ➤ Лесно се ПОСТАВЯ И гладится НАВСЯКЪДЕ : ленти са идеални за чанти, сака, шапки, униформи, костюми, ризи, вратовръзки, раници, шапки, военни униформи и други тъкани!. ➤ Количество : 1 бр. нашивка с бродерия на Белия дом и 1 бр. на жени с ревери хартата на САЩ (0,7x0,6 инча). ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ОТЛИЧНА ТВОРЧЕСКА РАЗПРОДАЖБА : Белият дом е официалната резиденция и офис на президента на Съединените Щати.Той се намира на адрес Пенсилвания авеню 1600, във Вашингтон, окръг Колумбия.Кабинет на президента се нарича овални кабинет и често се появява във филми и телевизионни предавания.На 19-ти декември 1960 година в белия дом се превърна в Национален исторически паметник на САЩ.

Подробности

Подобни продукти в категория