• Новинка
Холивудската Котешка Чаша от Канап, Подарък за Фен на Котките, Луда Котешка Дама, Изолирано Пътна Кафеена Чаша за Котки, Мама, Котките Татко, Изпитва Стрес, Благосло?

Холивудската Котешка Чаша от Канап, Подарък за Фен на Котките, Луда Котешка Дама, Изолирано Пътна Кафеена Чаша за Котки, Мама, Котките

BGN 2.00
Налично
Налично

Тази пътна чаша побира 14 унции течност и се предлага с удобна дръжка и поставка за палецаЗаостренное дъното се поставя в стандартен поставка за чаши.Капакът е с плъзгаща дупка.Изработен от неръждаема стомана за издръжливост.Защото тя е направена от неръждаема стомана, го не може да се използва в микровълнова печка.Дебелите двойни стени спомагат за поддържане на топли напитки, топли, а студените - студени, много по-дълго, отколкото в обикновена чаша.Изображението се отпечатва само най-добрите сублимационными с мастило и печатни техники, които осигуряват дълготрайност на печат.Капакът могат да се мият в миялна машина и тя не се разбива. Забележка : Нашият доставчик не е "официално" потвърди, че те могат да се мият в съдомиялна машина, въпреки че ние проверихме ги стотици пъти без проблеми.Ръчно пране е официална препоръка за почистване.Вземете си кафе с тази пътна чаша с метална изолация от неръждаема стомана.Този пътен чаша побира 14 унции течност и е снабден с удобна дръжка, поставка за палеца и капак.Заостренное дъното се поставя в стандартен поставка за чаши.Размери на продукта : 6,2? x 6,2? x 3,375? (в x ш x д), обиколката на 10,6 инча. Забележка : Нашият доставчик не е "официално" потвърди, че те могат да се мият в съдомиялна машина, въпреки че ние проверихме ги стотици пъти без проблеми.Делото е обявено като безопасна за измиване в съдомиялна машина и устойчиви на фрактури.Ръчно пране е "официалната" препоръка за почистване на пътната чаши.

Подробности

Подобни продукти в категория